Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Yoke της Tesla δεν «πήγε» όπως αναμενόταν

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Yoke της Tesla δεν «πήγε» όπως αναμενόταν

ΝΕΑ

Το Yoke της Tesla δεν «πήγε» όπως αναμενόταν

ΝΕΑ

Οι αγοραστές των καινούργιων Model S και Model X, έχουν την επιλογή μεταξύ του Yoke και ενός κανονικού στρογγυλού τιμονιού, κάτι που δεν «διαφημιζόταν» ιδιαίτερα δίνοντας την αίσθηση στους ενδιαφερόμενους πως το περίεργο τιμόνι ήταν μονόδρομος.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla το 2021 είχε παρουσιάσει το Yoke ως ένα από τα στοιχεία της ανανέωσης για τα Model S και Model X.

Κάποιοι πελάτες της εταιρείας, το δέχτηκαν με θέρμη αλλά η πλειοψηφία μάλλον το απέρριψε, παρά το γεγονός πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ήταν απόλυτα σίγουρος πως το Yoke θα γινόταν περιζήτητο. Τώρα λοιπόν, η Tesla ενημέρωσε το διαμορφωτή των μοντέλων στο site της, δίνοντας την επιλογή ανάμεσα στα δύο τιμόνια, χωρίς επιπλέον κόστος.

Advertisement
Advertisement

Με κάποιο κόστος ωστόσο, θα επιβαρυνθεί ο κάτοχος του αυτοκινήτου που θα θελήσει να κάνει εκ των υστέρων την αλλαγή στο όχημά του. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο YouTuber και ιδιοκτήτης Tesla, Marques Brownlee στο Twitter, το κόστος είναι 700 ευρώ για την αλλαγή. Πέραν όμως της «επιστροφής» της δυνατότητας επιλογής τιμονιού χωρίς χρέωση, η Tesla συμπεριέλαβε μερικές ακόμα αλλαγές- αναβαθμίσεις τόσο για το S όσο και για το X.

Αμφότερα τα αυτοκίνητα διαθέτουν πλέον το «TESLA» με αραιή γραμματοσειρά στο πορτμπαγκάζ και όχι το λογότυπο της Tesla και μόνο. Ταυτόχρονα, είναι και πάλι διαθέσιμες οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, που για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν καταργηθεί ως επιλογή στο διαμορφωτή του site.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Marko: Φοβού την Mercedes στην F1
Δοκιμή: Aprilia RS660 Stars & Stripes
H Google της Κίνας έχει τα δικά της ηλεκτρικά

Advertisement