Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;

ΝΕΑ

Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;

ΝΕΑ

Το Mitsubishi Lancer Evolution Rendering φέρνει δάκρυα στα μάτια μας, αλλά μην ενθουσιάζεστε πολύ, είναι απλά ένα ψηφιακό σχέδιο.

Advertisement
Advertisement

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Mitsubishi μας εξέπληξε με την ανακοίνωση ότι αναβιώνει τη μάρκα Ralliart.

Οι ελπίδες μας για… ανάσταση των σπορ Mitsubishi Εvo, μέσω της Ralliart κράτησε μόνο λίγους μήνες, καθώς μόλις πρόσφατα, η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το όνομα ως πακέτο αξεσουάρ για δύο από τα μοντέλα της στην Ταϊλάνδη.

Ελπίζαμε πραγματικά για κάτι πιο συναισθηματικό, αλλά αν κρίνουμε από αυτήν την χρήση του ονόματος, η εταιρεία, θα επιμείνει στην κατασκευή βαρετών αν και κερδοφόρων crossover, SUV και ανοιχτών ημιφορτηγών. Ναι, αυτό σημαίνει ότι δεν έρχονται μοντέλα Evolution.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το καλοκαίρι, έγινε σαφές ότι η Mitsubishi σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για ένα νέο Lancer Evolution. Η πόρτα δεν έχει κλείσει τελείως, αν και «η εταιρεία δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατή» για να αρχίσει να ξοδεύει χρήματα σε ένα sedan επιδόσεων.

Βέβαια αυτό δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε, όπως και τους συναδέλφους μας στο  Kolesa.ru, οι οποίοι ετοίμασαν την απεικόνιση ενός σύγχρονου Mitsubishi Lancer Evolution. Σίγουρα, δεν υπάρχουν θετικά σημάδια ότι το σεντάν επιδόσεων θα μπορούσε να αναβιώσει, αλλά ο σχεδιαστής Nikita Chuiko αποφάσισε να μας δώσει κάτι για να χαρούμε.

Το νέο sedan επιδόσεων έχει εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα με το σήμα κατατεθέν της μπροστινής όψης σε σχήμα Χ της μάρκας. Το συνολικό σχήμα του εικονικού αυτοκινήτου μοιάζει πολύ με το Lancer Evo τελευταίας γενιάς, αλλά υπάρχουν πιο έντονες γραμμές που κάνουν τη διαφορά.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, τα πίσω φώτα που εκτείνονται μέχρι τα πίσω φτερά κάνουν την εμφάνιση πολύ τολμηρή και δίνουν στο αυτοκίνητο ένα πολύ ξεχωριστό στυλ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Mitsubishi Lancer Evo ΧΙ (Render)
Το Lancer Edition R είναι το νέο Evo που δεν κατασκεύασε η Mitsubishi (+video)
Mitsubishi Lancer Evo: Μηχανή αδρεναλίνης (vid)