Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ξέρατε το Mitsuoka Orochi; Ούτε εμείς!

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ξέρατε το Mitsuoka Orochi; Ούτε εμείς!

ΝΕΑ

Το ξέρατε το Mitsuoka Orochi; Ούτε εμείς!

ΝΕΑ

Το Mitsuoka Orochi ήταν ένα πραγματικά παράξενο στην όψη supercar που κυκλοφόρησε στην αγορά της Ιαπωνίας το 2006 και τώρα με το φαρδύ body kit της Liberty Walk, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Advertisement
Advertisement

Μόλις 400 Mitsuoka Orochi είχαν προγραμματιστεί να παραχθούν όταν παρουσιάστηκε το μοντέλο και τώρα, στο Tokyo Auto Salon, η Liberty Walks παρουσίασε τη δική της εκδοχή.

Η Liberty Walk έχει κάνει όνομα «επεμβαίνοντας» (κομψά ή και άκομψα…) μερικά από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα και υπεραυτοκίνητα του πλανήτη. Όπως όλα δείχνουν, η LW επιφύλασσε μια έκπληξη για το Tokyo Auto Salon, όπου παρουσίασε ένα body kit αρκετά φαρδύ για το Mitsuoka Orochi. Η «περίεργη» όψη που είχε το αυτοκίνητο, τώρα γίνεται λίγο πιο έντονη και με τονισμένα τα σπορ χαρακτηριστικά που δίνουν κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο «νόημα» στην ύπαρξή του.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Walk το εφοδίασε με ένα μπροστινό splitter που απέχει ελάχιστα από το έδαφος, όπως και όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο αφού η βελτιωτική εταιρεία από την Ιαπωνία το έχει εξοπλίσει με αερανάρτηση. Κάπως έτσι, όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση, σχεδόν ακουμπάει ολόκληρο στο έδαφος. Η τεράστια πίσω αεροτομή του αυτοκινήτου, τονίζει το ύφος της κατασκευής που προορίζεται για πίστα, με την ιδιαιτερότητά της να είναι πως η βάση της περνάει μέσα από τον πίσω προφυλακτήρα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν η Liberty Walk έχει επέμβει και στο μηχανικό σύνολο του αυτοκινήτου, που είναι ένα V6 3,3 λίτρων της Toyota που στην «εργοστασιακή» του μορφή αποδίδει 231 ίππους και 328 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων. Τελικά, μετά την πρόταση για την τελευταία έκδοση της Lamborghini Aventador, η LW είχε κι άλλο «άσσο στο μανίκι της» για το χώρο της στο Tokyo Auto Salon.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny
Η Modellista στο διαδικτυακό φετινό Tokyo Auto Salon
Ποιο ήταν το αυτοκίνητο του Τζωρτζη Μονογυιού; (+video)



Advertisement

 

 

 

Advertisement