Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Modellista στο διαδικτυακό φετινό Tokyo Auto Salon

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Modellista στο διαδικτυακό φετινό Tokyo Auto Salon

ΝΕΑ

Η Modellista στο διαδικτυακό φετινό Tokyo Auto Salon

ΝΕΑ

Το Tokyo Auto Salon του 2021 θα γίνει διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού και η Modellista έχει περιποιηθεί μια σειρά μοντέλων για την επερχόμενη εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

Εφόσον οι θαυμαστές δεν μπορούν να δουν τα οχήματα αυτοπροσώπως, η εταιρεία θα εμφανίσει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των Toyota Mirai και Harrier χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγξουν και τα δύο μοντέλα μέσω του smartphone τους.

Η Modellista θα αναδείξει επίσης τη γκάμα των αξεσουάρ της για το Mirai αλλά και το Yaris Cross. Για το Mirai, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει εμπρόσθια αεροτομή, ενισχυμένες πλευρικές ποδιές και σπορ πίσω άκρο. Ομοίως, το Yaris Cross προσφέρει κιτ αμαξώματος Advance Robust, Elegant Ice και Smart Edge με παρόμοιες διαφοροποιήσεις.

Τα μοντέλα θα ακολουθήσουν ουσιαστικά το Toyota 86 το οποίο εμπνέεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την TRD. Αυτό διαθέτει ειδικό καπό με εισαγωγές αέρα, όπως επίσης και μια τεράστια πίσω πτέρυγα. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα εμπρός σπόιλερ, τροχούς ελαφρού κράματος όπως και αεροδυναμικές πλευρικές ενισχύσεις.

Advertisement
Advertisement

Το κερασάκι βέβαια δεν θα είναι άλλο από τις πολυαναμενόμενες βελτιωμένες εκδόσεις των φημισμένων GR Supra και GR Yaris. Και τα δύο σπορ αυτοκίνητα προφανώς και είναι εξοπλισμένα με ακόμη πιο επιθετικά κιτ αμαξώματος που ευνοούν την αεροδυναμική αλλά και τη δυναμική συμπεριφορά καθώς και ελαφρούς αλουμινένιους τροχούς που αποσκοπούν στο πιο αποδοτικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Modellista θα παρουσιάσει το minivan Noah. Λίγα είναι γνωστά για το ειδικό αυτό όχημα, ωστόσο, η εταιρεία είπε ότι θα επικεντρωθεί στην «αυξανόμενη δημοτικότητα της παραμονής στο αυτοκίνητο» ως μέρος του «νέου τρόπου ζωής».

Advertisement

Ενώ φυσιολογικά δημιουργούνται πολλά ερωτήματα όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα μοντέλα στις 15 Ιανουαρίου όπου θα ανοίξει η διαδικτυακή πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει φέτος την έκθεση.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;

Η Modellista περιποιείται το Toyota RAV4

To εκκεντρικό Toyota C-HR της Modellista

Advertisement