Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Έχουμε δει τα εντυπωσιακά body kit της Liberty Walk σε πολλά εξίσου εντυπωσιακά supercars όμως αυτή τη φορά η εταιρία δίνει ένα άκρως επιθετικό ύφος στο ταπεινό Suzuki Jimny και είναι σίγουρο πως θα τραβήξει και πάλι τα βλέμματα.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί χαρακτηρίζουν το Suzuki Jimny ως μια μικρή G-Class λόγω της αντιστοιχίας των δύο αυτοκινήτων στην αισθητική προσέγγιση με τις τετραγωνισμένες αναλογίες. Με την απόφασή της να φτιάξει ένα body kit για το μικρό καθαρόαιμο 4×4 της Suzuki η Liberty Walk επιχειρεί να του δώσει και αντίστοιχη αίγλη.

Το body kit προσφέρεται σε διάφορες εκδοχές οι οποίες βέβαια ανάλογα με το βαθμό των επεμβάσεων αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφοροποιούνται και σε επίπεδο κόστους. Αυτοί που θα θελήσουν την πλήρη μεταμόρφωση μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που περιλαμβάνει διαφορετική μάσκα, εμπρός προφυλακτήρα, αεροδυναμικά πρόσθετα οροφής καθώς και ανθρακονημάτινο καπό και φυσικά το στοιχείο υπογραφή της Liberty Walk: τις προεκτάσεις των φτερών με ανάγλυφη την υπογραφή της. Το συγκεκριμένο πακέτο ανέρχεται στα 6.534 δολάρια ενώ με καπό από συμβατικό υλικό αντί για ανθακονήματα πέφτει στα 5.778 δολάρια.

liberty walks suzuki jimny

Advertisement
Advertisement

Για όσους είναι διατεθειμένοι να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη η Liberty Walk προσφέρει επίσης νέα φώτα, ζάντες, μαύρη δερμάτινη επένδυση με το λογότυπο της εταιρίας καθώς και νέα εξάτμιση με απολήξεις στα πλαϊνά του αυτοκινήτου. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο πακέτο αναβάθμισης του κινητήρα όμως υπάρχουν φήμες πως η εταιρία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει στο μέλλον και μια τέτοια επιλογή ως ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης του Jimny.

liberty walks suzuki jimny

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Suzuki Jimny σε turbo πεντάθυρη έκδοση
Περιβαλλοντικό όραμα Suzuki 2050
Συνεργασία Mazda, Toyota, Suzuki, Subaru, Daihatsu