Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο Audi RS5 (+video)

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο Audi RS5 (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο Audi RS5 (+video)

ΝΕΑ

Λένε ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, αλλά ειλικρινά δεν έχουμε ακούσει κανέναν να επικρίνει το Audi A5 Sportback. Είτε πρόκειται για το βασικό, είτε για την έκδοση «S», είτε για το κορυφαίο «RS», ο αντίπαλος της BMW Σειρά 4 Gran Coupe θεωρείται ως ένα όμορφο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Την εμφάνιση του Audi RS5 Sportback ενισχύουν: το Violet χρώμα της Porsche, οι ζάντες στο χρώμα του χαλκού, το bodykit της Karbel και το αγωνιστικό τιμόνι.

Με εικόνες και video από το site Auditography το εντυπωσιακό πεντάθυρο Audi έκανε την εμφάνισή του στη Ντόχα του Κατάρ, όπου το οδηγεί καθημερινά ο ιδιοκτήτης του.

Με ένα υπέροχο μεταλλικό χρώμα Viola (από τον κατάλογο χρωμάτων της Porsche), το αυτοκίνητο με τον V6 «πατά» σε ζάντες HRE 20 ιντσών με μπρονζέ/χρυσό φινίρισμα για να κάνει μια ισχυρή αντίθεση και ως εκ τούτου να κάνει το αυτοκίνητο να… τραβά την προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Το aftermarket bodykit του αμαξώματος του Audi RS5 Sportback από την αυστραλιανή εταιρεία Karbel περιλαμβάνει εμπρός αεροτομή και splitter, μαζί με πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και μια αεροτομή τοποθετημένη στην πίσω πόρτα.

Παραδόξως, όλα δείχνουν αρμονικά και όχι τοποθετημένα μετά. O κινητήρας των 2,9 λίτρων μετα δύο turbo αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm.

Advertisement

Οι αλλαγές στην εμφάνιση συνεχίζονται στο εσωτερικό όπου υπάρχουν πολλά σημεία με επένδυση από ίνες άνθρακα. Ωστόσο, η μεγάλη αλλαγή είναι το… αγωνιστικό τιμόνι. Υιοθετεί ένα σχέδιο που μοιάζει με αυτά των πρωτοτύπων χωρίς πάνω κομμάτι, θυμίζοντας το Tesla Model S Plaid και το Toyota bZ4X.

Advertisement

Είναι υπενδεδυμένο με Alcantara στα πλαϊνά, σε συνδυασμό με ανθρακονήματα για το κάτω τμήμα και την κάτω ακτίνα. Φαίνεται να είναι ένα αυθεντικό τιμόνι της Audi με το πάνω μέρος της στεφάνης απλά να έχει αφαιρεθεί.

Θα προτιμούσαμε ένα συμβατικό τιμόνι και θα κρατούσαμε όλες τις υπόλοιπες μετατροπές αλλά όπως είπαμε στην αρχή η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανεωμένα Audi RS 5 & RS 5 Sportback με 450 ίππους
H ΑΒΤ αναβαθμίζει το Audi RS5 Sportback
Δυο ειδικές εκδόσεις για τα Audi RS5 Coupe & Sportback