Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το VW ID.R στο Goodwood

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW ID.R στο Goodwood

Mobility

Το VW ID.R στο Goodwood

Mobility

Η Volkswagen Motorsport θα εμφανιστεί στο Goodwood με το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο ID.R που θα διεξαχθεί φέτος χωρίς θεατές.

Advertisement
Advertisement

Το Volkswagen ID.R, 411 ημέρες μετά το ρεκόρ στο βουνό Tianmen στην Κίνα, επιστρέφει στη δράση, στο Goodwood Speed Week (από 16 έως 18 Οκτωβρίου).

Αφού η πανδημία του COVID-19 προκάλεσε την ακύρωση τόσο του Goodwood Festival of Speed ​​(FoS) όσο και του Goodwood Revival, οι διοργανωτές ξεκίνησαν μια νέα εκδήλωση, το Goodwood Speed Week, στην οποία τα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα συναντούν τα σύγχρονα, καθώς και τα μελλοντικά σε ένα περιβάλλον «ποτισμένο» αδρεναλίνη. Καθώς το τριήμερο φεστιβάλ αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί με κλειστές πόρτες, θα υπάρχει εκτεταμένη ψηφιακή κάλυψη του γεγονότος που αναμφίβολα θα αποτελέσει πόλο έλξη όλων των φίλων του μηχανοκίνητου. Φέτος δεν θα λείψουν και οι πολλαπλές ζωντανές μεταδόσεις, μέσα από sites και κανάλια που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κερδίσει στο FoS τα τελευταία δύο χρόνια με το ID.R των 680 ίππων, η Volkswagen Motorsport ταξιδεύει στο νότιο τμήμα της Αγγλίας θέλοντας να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση: Το SpeedWeek δεν πραγματοποιείται στο Goodwood Hill αλλά στο σιρκουί Goodwood Motor των 3,8 χιλιομέτρων. «Για δεκαετίες, το Goodwood υπήρξε πραγματικός πόλος έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι διοργανωτές ξεκίνησαν το Speed Week σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο διευθυντής της Volkswagen Motorsport, Sven Smeets. «Ως ένα από τα λίγα γεγονότα αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν φέτος, το Speed Week θα προσφερθεί στο κοινό με εκτεταμένη ηλεκτρονική κάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε για άλλη μια φορά να δείξουμε τη φανταστική εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης από τη Volkswagen σε ένα κοινό εκατομμυρίων, ακόμη και αν δυστυχώς μπορεί να είναι μόνο στην τηλεόραση και μέσω ζωντανής ροής και όχι από κοντά αυτή τη φορά».

Δείτε επίσης: 

H σημασία της αεροδυναμικής του VW ID.4

Advertisement

O γύρος- ρεκόρ του ID.R στην “Πράσινη Κόλαση” (VIDEO)

To ρεκόρ του ID.R στο βουνό Τιανμέν (VIDEO)

Advertisement