Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Volvo EM90 έχει μέχρι και… τηλεόραση (+video)

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volvo EM90 έχει μέχρι και… τηλεόραση (+video)

ΝΕΑ

To Volvo EM90 έχει μέχρι και… τηλεόραση (+video)

ΝΕΑ

Ο λόγος για μία οθόνη που θυμίζει περισσότερο τηλεόραση κρεβατοκάμαρας μέσα στο αυτοκίνητό σου. Και ποιος δε θα την ήθελε;

Advertisement
Advertisement

Πολλοί άνθρωποι σήμερα «τρέχουν» στους δρόμους για να προλάβουν δουλειές, συναντήσεις και υποχρεώσεις. Μία οθόνη όμως μέσα στο αυτοκίνητο σου κερδίζει πολύ χρόνο.

Το Volvo EM90 φέρνει αυτή τη λύση, όντας το πρώτο επιβατικό MPV στην ιστορία που δεν κατασκευάστηκε για να είναι μόνο ένα αποτελεσματικό οικογενειακό εργαλείο. Έχει ένα στυλ πολύ πιο σοφιστικέ από ό,τι έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατηγορία και προσφέρει πολλές δυνατότητες.

Το σουηδικό μοντέλο -που κατασκευάζεται στη Κίνα- είναι εξαθέσιο και διαθέτει κομψή καμπίνα η οποία μετατρέπεται σε… σαλόνι. Μία μεγάλη οθόνη ξεδιπλώνεται από την οροφή και ξαφνικά οι επιβάτες της δεύτερης σειράς μπορούν να χαλαρώσουν σαν να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Advertisement
Advertisement

Εφόσον θες να κάνεις δουλειά ή να συμμετάσχεις σε μία σύσκεψη ως επιβάτης, η 15,6 ιντσών οθόνη σου δίνει τη δυνατότητα, αφού υποστηρίζει κάμερα, εφαρμογές και συνδεσιμότητα με το κινητό σου.

Όταν θες να χαλαρώσεις, η οθόνη λειτουργεί και ως ψυχαγωγικό μέσο, έχοντας δυνατά ηχεία, καθαρή ευκρίνεια και κάθε άλλης λογής «καλούδι» που έχει το τάμπλετ ή το κινητό σου. Ακόμη και να «stream-άρει» τηλεοπτικά κανάλια.

Advertisement

Επιπροσθέτως, μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία της βάζοντάς την στο «Rest» ή στο «Meeting», αναλόγως τί θέλεις να κάνεις. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να προβάλει τον πλοηγό και επιτρέπει να διαχειριστείς από εκεί τον κλιματισμό, εφόσον το επιλέξεις.

Advertisement

Κανονικά, η θερμοκρασία του κλιματισμού ρυθμίζεται από τις ψηφιακές επιλογές που έχουν τοποθετηθεί στην πόρτα, από όπου χειρίζεσαι και τα παράθυρα.

Επίσης, τα χειριστήρια στο μεσαίο μπράτσο είναι εξαιρετικά εύχρηστα, καθώς από εκεί ρυθμίζεις τη θέση σου με ένα γύρισμα του μοχλού.

Το Volvo EM90 είναι ουσιαστικά μία πολυτελής λιμουζίνα με «κοστούμι» επιβατικού MPV και παρέχει όλη την άνεση που λαχταρούν οι Κινέζοι αγοραστές.

Advertisement

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη μία άλλη έκδοση με τέσσερις θέσεις, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το «αδερφάκι» του, το Zeekr 009 είναι και αυτό τετραθέσιο.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της Volvo:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι τo εξαθέσιο Volvo EM90
Δοκιμή:Volvo C40 Recharge Single Motor Extended Range
Οδηγούμε το Volvo EX30 στην Ισπανία