Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

To Volkswagen ID.6 σε δοκιμές εξέλιξης

Ελλάδα 22:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volkswagen ID.6 σε δοκιμές εξέλιξης

Mobility

To Volkswagen ID.6 σε δοκιμές εξέλιξης

Mobility

Με καμουφλάζ που διαμορφώνει μια εικόνα αρκετά κοντινή σε αυτή του Peugeot 5008, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο το ηλεκτρικό VW ID.6

Advertisement
Advertisement

Στις παγωμένες διαδρομές του βορρά έχουν μεταφερθεί οι δοκιμές εξέλιξης του νέο ηλεκτρικού crossover-estate ID.6 που θα προστεθεί σύντομα στην ηλεκτρική γκάμα της Volkswagen.

Κατά την πάγια τακτική της εταιρίας σε αυτό το στάδιο εξέλιξης το καμουφλάζ που χρησιμοποιείται είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να λειτουργεί όχι απλώς αποτρεπτικά αλλά και κατά κάποιο τρόπο και παραπλανητικά. Έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει μια αισθητική λογική που πλησιάζει κάπως αυτή του Peugeot 5008. Σε αυτό βέβαια βοηθούν και οι διαστάσεις του ID.6 που φαίνεται πως θα είναι αρκετά γενναιόδωρες καθώς θα είναι ένα σαφώς μεγαλύτερο μοντέλο από το ID.4.

vw-id.6 spy

Advertisement
Advertisement

Πάντως από τις λίγες λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες είναι πως το ID.6 θα έχει αντίστοιχης φιλοσοφίας πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και διαμόρφωση στο τελείωμα του αμαξώματος με το ID.4. Αν και ακόμα δεν έχουμε κάποια εικόνα –έστω και κατασκοπευτική – από το εσωτερικό το ID.6 εκτός από μεγαλύτερη χωροταξική αφθονία (θα είναι πιο άνετο και από το Touareg) αναμένεται πως θα έχει και μια πιο ποιοτική προσέγγιση στα υλικά που θα χρησιμοποιούνται. Πάντως πιθανότατα θα υπάρχει αντίστοιχη μινιμαλιστική λογική στην σχεδίαση του εσωτερικού καθώς και η έντονα ψηφιακή αποτύπωση.

Το ID.6 θα βασίζεται φυσικά στην πλατφόρμα MEB αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου VW. Με βάση το πρωτότυπο ID Roomzz που αποτελεί μια πρόγευση του ID.6 το αυτοκίνητο θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες με απόδοση που θα ξεπερνά τους 300 ίππους καθώς και μπαταρία 82 kWh που θα προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.

vw-id.6 spy

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Volkswagen: Ετοιμάζει νέο μικρό ηλεκτρικό

Advertisement

Το εκρηκτικό VW Tiguan R

VW: Tο νέο ID.5 θα πωλείται αποκλειστικά στην Ευρώπη

 

Advertisement