Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volkswagen Amarok «συνεργάτης» του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου

Ελλάδα 18:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Volkswagen Amarok «συνεργάτης» του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου

ΝΕΑ

Το Volkswagen Amarok «συνεργάτης» του πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου

ΝΕΑ

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, το Volkswagen Amarok ανανεώνει για μία ακόμη χρονιά την έμπρακτη στήριξή του στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όρθιας ιστιοσανίδας-SUP και πρωταθλητή, Γιώργο Φράγκο.

Advertisement
Advertisement

Από το 2014, το Volkswagen Amarok αποτελεί τον καθημερινό του αξιόπιστο σύμμαχο στην προετοιμασία και προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο κορυφαίο επίπεδο.

Παράλληλα, η ανανέωση της στήριξης στον Έλληνα πρωταθλητή συνδυάζεται και με την πρώτη θέση που έλαβε ως αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βάρκιζας-Βάρης στις μεγάλες αποστάσεις Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP, που φιλοξενήθηκε στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Φράγκος δήλωσε σχετικά: «Στο Volkswagen Amarok έχω βρει τον αξιόπιστο «συνεργάτη» που μου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζομαι. Σε όλα τα χρόνια που με συντροφεύει το Amarok, νοιώθω ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του, αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητές του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση τόσο στον οδηγό όσο και τους συνεπιβάτες».

Advertisement
Advertisement

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Kosmocar  δήλωσε: «Με σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιώργος Φράγκος αποτελεί το πρότυπο του αθλητή, στο πρόσωπο του οποίου αντανακλούν οι αξίες του Volkswagen Amarok όπως η αντοχή στην πίεση του πρωταθλητισμού, η ανθεκτικότητα στις δύσκολες συνθήκες και η δύναμη που κρύβει μέσα του. Η πρωτιά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP για μια ακόμη χρόνια αποδεικνύει την αξία του. Τον συγχαίρουμε για την επιτυχία του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες στο μέλλον».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το Volkswagen Multivan T7 eHybrid (+τιμές)
Volkswagen: Αλλάζει τα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση
Volkswagen Taigo: Ποιος είπε οτι τα SUV δεν είναι σπορ;