Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Vision T Concept της Hyundai (VIDEO)

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Vision T Concept της Hyundai (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Vision T Concept της Hyundai (VIDEO)

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά Tucson θα έχει πολλά από τα στοιχεία που βλέπουμε στο πρωτότυπο Vision T Concept που παρουσιάστηκε το Los Angeles το 2019 και τώρα το βλέπουμε σε ένα video του Sang Yup Lee που έχει την ευθύνη του σχεδιασμού για όλα τα μοντέλα της Κορεάτικης εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Hyundai παρουσίασε το εντυπωσιακό Vision T Concept στο LA Auto Show τον Νοέμβριο του 2019, προκάλεσε ενθουσιασμό κυρίως επειδή προορίζεται ως «σχεδιαστική έμπνευση» για την επόμενη γενιά Tucson. Τώρα που η Hyundai επανεξετάζει τη μελέτη σε ένα νέο βίντεο με το οποίο ο Επικεφαλής του Σχεδιαστικού Τμήματος της Hyundai, SangYup Lee, μοιράζεται νέες γνώσεις σχετικά με την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Χαρακτηρίζεται από τις καθαρές γραμμές του και τις έντονες γωνίες, τη σπορ στάση του για τα δεδομένα των SUV και καταφέρνει να δείχνει πραγματικά ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το νέο βίντεο, ο SangYup Lee εξηγεί τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του πρωτότυπου αυτοκινήτου, δηλαδή τη δυναμική της αρχιτεκτονικής, τα αιχμηρά εμπρός και πίσω μέρη και τα χαρακτηριστικά γεωμετρικού σχεδιασμού που ονομάζονται «παραμετρική δυναμική». Ο Sang Yup Lee λέει για την αρχιτεκτονική του οχήματος: «θέλαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε το Vision T ως το πιο avant-garde, το πιο σπορ, φρέσκο ​​SUV». Το Vision T αντιπροσωπεύει ένα βήμα στην εξέλιξη του Sensuous Sportiness, με το Hyundai 45 και το Prophecy να αντιπροσωπεύουν δύο άλλες κατευθύνσεις της σχεδιαστικής γλώσσας της Hyundai.