Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τέλειο εσωτερικό για την Porsche 911

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τέλειο εσωτερικό για την Porsche 911

ΝΕΑ

Το τέλειο εσωτερικό για την Porsche 911

ΝΕΑ

Το τμήμα εξατομίκευσης Exclusive Manufaktur της Porsche μας δείχνει μια από τις προτάσεις του για τη διαμόρφωση του απόλυτου εσωτερικού στην 911.

Advertisement
Advertisement

Πιστεύουμε πως οι περισσότεροι που θα επιλέξουν μια 911 θα το κάνουν για την οδηγική απόλαυση που προσφέρει το απόλυτο sports car όλων των εποχών. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που σίγουρα θα θέλουν να συνδυάσουν αυτή την ένταση με την απολαυστική αίσθηση που αφήνει ένα πολυτελές εσωτερικό.

Σε αυτό ακριβώς το κοινό απευθύνεται το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive Manufaktur το οποίο έχει σαν στόχο την ανάδειξη του κορυφαίου ποιοτικού αποτυπώματος των μοντέλων της Porsche. Στην προκειμένη περίπτωση το τμήμα Exclusive Manufaktur συνεργάστηκε με σχεδιαστές της εταιρίας προκειμένου να δημιουργήσει τον απόλυτο συνδυασμό χρωμάτων και υλικών για την 911 με βάση τις απόψεις των ανθρώπων που την έχουν δημιουργήσει.

Advertisement
Advertisement

Βασικό στοιχείο των επενδύσεων είναι βέβαια το δέρμα κορυφαίας ποιότητας αλλά και η διχρωμία σε έντονες αντιθέσεις των αποχρώσεων που χρησιμοποιούνται. Μαζί με τον συγκεκριμένο συνδυασμό Bordeaux Red/Crayon που φαίνεται στις φωτογραφίες η Porsche προτείνει και τρείς ακόμα αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τους Black/Slate Grey, Slate Grey/Iceland Green και Graphite Blue/Mojave Beige.

Παράλληλα ο διάκοσμος έχει εμπλουτιστεί με αμέτρητες λεπτομέρειες όπως το ενσωματωμένο σήμα της Porsche στα προσκέφαλα, αλλά και την επιγραφή Porsche Exclusive Manufaktur στο καπάκι του χώρου αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα, τις εξειδικευμένες ραφές αλλά και το ειδικό μοτίβο στις ζώνες των coupe εκδόσεων. Συνολικά το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche προσφέρει περισσότερους από 700 διαφορετικές επιλογές κάτι αρκετά σημαντικό καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρίας το περίπου 90% των ιδιοκτητών της 911 επιθυμούν να έχουν έστω και ένα ελάχιστο ποσοστό εξατομίκευσης στο αυτοκίνητό τους.