Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το teaser του Ford Bronco Raptor (+video)

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το teaser του Ford Bronco Raptor (+video)

ΝΕΑ

Το teaser του Ford Bronco Raptor (+video)

ΝΕΑ

Η Ford ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως θα διατεθεί από το 2022 η έκδοση Raptor του Bronco, δίνοντας και ένα σύντομο teaser video στη δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ξεκίνησε με ένα σύντομο teaser video την καμπάνια για την πλέον «άγρια» έκδοση του νέου της SUV.

Με ένα σύντομο βίντεο που στην πραγματικότητα δείχνει μόνο τη μάσκα του οχήματος, εκτός του πλάνου με τη σκόνη που σηκώνεται από το γρήγορο πέρασμα του μοντέλου σε μια έρημο, η Ford επισήμως ξεκινά το promotion για την έκδοση Raptor του Bronco. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισχύς θα προέρχεται από τον V6 Ecoboost με τη χωρητικότητα των 3,0-λίτρων (έτσι όπως τον χρησιμοποιεί η Ford στο Explorer ST) που αποδίδει 406 ίππους και 57,3 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια αύξηση της απόδοσης κατά 71 ίππους σε σχέση με την έκδοση του μοντέλου που έχει τον V6 κινητήρα με χωρητικότητα 2,7 λίτρων. Από μια «διαρροή» του συστήματος παραγγελίας για το μοντέλο, μάθαμε πως η έκδοση Raptor θα είναι διαθέσιμη με δύο επίπεδα εξοπλισμού και διακόσμου. Στην κορυφαία έκδοση, το μοντέλο θα έχει θερμαινόμενο τιμόνι, ασύρματη φόρτιση για smartphone, GPS, adaptive cruise control και ηχοσύστημα με 10 ηχεία.

Δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί πως η Ford έχει εξελίξει ειδικά για το Bronco Raptor μια πορτοκαλί απόχρωση για το αμάξωμα (Code Orange), η οποία μπορεί να είναι και αυτή που διακρίνεται ελαφρώς στο αυτοκίνητο του video. Τέλος, οι φήμες που ακολουθούν την παρουσίαση της συγκεκριμένης έκδοσης, κάνουν λόγο για αποκλειστική διάθεσή της σε 5θυρο αμάξωμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Hennessey περιποιείται και το Ford Bronco
Προηγμένη τεχνολογία αυτόνομου παρκαρίσματος από την Ford (+video)
Δοκιμή: Ford Ranger Raptor

Advertisement