Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα κάνατε το Suzuki Jimny να μοιάζει με Jeep Cherokee;

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα κάνατε το Suzuki Jimny να μοιάζει με Jeep Cherokee;

ΝΕΑ

Θα κάνατε το Suzuki Jimny να μοιάζει με Jeep Cherokee;

ΝΕΑ

Στο Nagoya Auto Festival 2023, μια Ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων πρότεινε τη συγκεκριμένη μετατροπή που κάνει το Suzuki Jimny να μοιάζει με μικρό Jeep Cherokee XJ.

Advertisement
Advertisement

Καθώς το κυβοειδές σχήμα του δίνει αυτή τη δυνατότητα, το μικρό Suzuki Jimny μπορεί να πάρει τη μορφή οποιουδήποτε αντίστοιχης σχεδιαστικής φιλοσοφίας μοντέλου.

Η εταιρεία που ονομάζεται Marvelous, αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση του Jimny σε ένα μικρό σε διαστάσεις, Jeep Cherokee XJ– ένα μοντέλο που διατέθηκε στην αγορά από το 1983 έως το 2001. Το αποκορύφωμα της αισθητικής προσέγγισης του παλιού μοντέλου της Jeep, είναι φυσικά στο εμπρός μέρος, όπου η μάσκα έχει αντίστοιχα ανοίγματα με εκείνα του Cherokee XJ.

Advertisement
Advertisement

Στη διακριτική ευχέρεια (και την οικονομική άνεση) του ενδιαφερόμενου, έγκειται και το αν θα πάρει το πακέτο με το φαρδύ αμάξωμα ή θα «μείνει» με το στενό, μια και η Marvelous έχει να προτείνει και νέους προφυλακτήρες για εμπρός και πίσω, μαζί με έξτρα πρόσθετα για τα τόξα των φτερών που κάνει το μικρό Jimny να μοιάζει πολύ «ενισχυμένο». Σε αυτό συμβάλλει και το κιτ ανύψωσης της ανάρτησης.

Χάρη σε αυτό, η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 38 χιλιοστά στην έκδοση χωρίς τα πρόσθετα που αυξάνουν το πλάτος και κατά 76 χιλιοστά στην πιο φαρδιά. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα νέο σετ ζάντες αλουμινίου με ελαστικά M/T της Yokohama. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η εταιρεία δεν έχει να προτείνει κάποια αναβάθμιση για την απόδοση του 1.500άρη κινητήρα, αφήνοντας απείραχτη την απόδοση των 102 ίππων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι παίρνουν άδεια οι τεχνίτες ηλεκτρικών ΙΧ, υδρογόνου ή βιοκαυσίμων
Δείτε τον CR7 να οδηγεί την Bugatti Centodieci (+βίντεο)
Και τα 125άρια έχουν -χωμάτινη- ψυχή