Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To SUV της Jaguar θα διατηρήσει το όνομα C-X17;

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To SUV της Jaguar θα διατηρήσει το όνομα C-X17;

ΝΕΑ

To SUV της Jaguar θα διατηρήσει το όνομα C-X17;

ΝΕΑ

Για το 2016 προγραμματίζεται η είσοδος της Jaguar στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Η βρετανική μάρκα πρωτοπαρουσίασε το C-X17 Concept τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Φρανφκούρτη. Έκτοτε, το πρωτότυπο off road έκανε την εμφάνισή του με διαφορετικά χρώματα και μικρές σχεδιαστικές αλλαγές σε εκθέσεις στο Ντουμπάι, την Κίνα και το Βέλγιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Τα τελευταία νέα γύρω από το μελλοντικό SUV της Jaguar μας έρχονται από αντιπροσωπεία της μάρκας στο Κάνσας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου, η έκδοση παραγωγής θα διατηρήσει το όνομα C-X17 και θα είναι έτοιμη το 2016. Ως γνωστόν, θα βασίζεται στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα μεταβλητής αρχιτεκτονικής της Jaguar, η οποία θα κάνει πρεμιέρα ένα χρόνο νωρίτερα, στο νέο μεσαίο sedan, τη ΧΕ.

Τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται και τη γκάμα των κινητήρων, όπου δίπλα στους V6 θα προστεθούν και 4κύλινδρα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, για περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων. Το C-X17 Concept έχει μήκος 4,72 m, πλάτος 1,96 m, ύψος 1,65 m και μεταξόνιο 2,9 m. Η απόσταση από το έδαφος ξεπερνά τα 21 cm.