Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

ΝΕΑ

Το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο αποκαλύπτεται τη νέα εποχή Skoda.

Advertisement
Advertisement

Το Vision 7S, το ηλεκτρικό concept car της Skoda, θα βρίσκεται έως τις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας.

Χαρακτηριστικό είναι το εμπρός του μέρος που ονομάζεται Tech Face και στο οποίο η συμβατική μάσκα έχει αντικατασταθεί από μια κλειστή επιφάνεια πίσω από την οποία βρίσκονται όλοι οι αισθητήρες.

Οι κλασικές γρίλιες έχουν μετακινηθεί στον προφυλακτήρα, ενώ από κει και πέρα άλλα χαρακτηριστικά είναι οι προβολείς που όπως και τα πίσω φώτα σχηματίζουν ένα «Τ», η ιδιαίτερη διαμόρφωση της οροφής, η ψηλή βασική γραμμή του αμαξώματος, καθώς και οι ζάντες των 22 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά δεν λείπουν και τα πολλά Simply Clever χαρακτηριστικά, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν θέσεις μέχρι και για επτά καθώς και δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού ανάλογα με τις επιλογές Drive και Relax.

Ενδιαφέρον είναι πως τα καθίσματα των δύο πρώτων σειρών περιστρέφονται και ανακλίνονται, ενώ το παιδικό κάθισμα είναι προσαρμοσμένο στην προέκταση της κεντρικής κονσόλας προς τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Advertisement

Το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης του Skoda Vision 7S περιλαμβάνει μια μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα 89,0 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 600 χιλιομέτρων κατά WLTP και μπορεί να φορτίζει με έως και 200 kW.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή στην Τσεχία: Η Skoda άλλαξε – Πρώτο δείγμα το Vision 7S (+video)
Αυτό είναι το ταμπλό του Skoda Vision 7S
Τα νέα Skoda θα είναι ακόμα πιο πολυτελή