Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Rimac Nevera τα βάζει με δύο δίκυκλα θηρία (+video)

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Rimac Nevera τα βάζει με δύο δίκυκλα θηρία (+video)

ΝΕΑ

Το Rimac Nevera τα βάζει με δύο δίκυκλα θηρία (+video)

ΝΕΑ

Η ηλεκτρική Rimac Nevera δεν διστάσει να αναμετρηθεί με μια αγωνιστική MotoGP και μια τουρμπάτη Hayabusa.

Advertisement
Advertisement

Οι συντελεστές του CarWow έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι ο μύθος πως οι μοτοσικλέτες είναι ταχύτερες σε επιταχύνσεις από τα αυτοκίνητα έχει πλέον καταρριφθεί. Ιδιαίτερα με την έλευση των ηλεκτρικών supercars στη ζωή μας αυτός ο μύθος έχει έρθει όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα καθώς αυτοκίνητα όπως η Rimac Nevera έχουν απίστευτες δυνατότητες.

Αυτήν τη φορά στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα επιταχύνσεων το CarWow βάζει στην εξίσωση την πανίσχυρη Rimac Nevera των 1.914 ίππων, την αγωνιστική μοτοσικλέτα KTM RC16 του MotoGP και μια αναβαθμισμένη Suzuki Hayabusa η οποία με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 380 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Nevera είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σκορπίσει τον τρόμο στην κατηγορία καθώς ότι ρεκόρ υπάρχει το έχει καταρρίψει. Πρόσφατα, κατάφερε να σημειώσει το ταχύτερο πέρασμα στην ανάβαση του Γκούντγουντ, ενώ διέλυσε και το ρεκόρ της Tesla στο Νίρμπουργκρινγκ στη μάχη για το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην «Πράσινη Κόλαση».

Η MotoGP μοτοσικλέτα της KTM είναι μοναδική με απόδοση 270 ίππους από τον V4 κινητήρα των 1.000 κ.εκ. και βάρος μόλις 157 κιλά. Στη σέλα της μοτοσικλέτας είναι ο αναβάτης δοκιμών της KTM Racing Ντάνι Πεντρόζα ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει έστω και οριακά τη Nevera στις περισσότερες αναμετρήσεις. Όσο για την Hayabusa, μπορεί να είναι πανίσχυρη, ωστόσο ζορίζεται να βρει πρόσφυση στο άνοιγμα του γκαζιού και χάνει από τους δύο αντιπάλους της.

Advertisement

Δείτε το βίντεο του CarWow.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rimac Nevera: Tο ταχύτερο στην Πράσινη Κόλαση (+video)
Formula 1 με πινακίδες! Δείτε από μέσα τα ρεκόρ του Rimac Nevera (+video)
Το drift mode του Rimac Nevera σε κάνει… μάγκα