Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Rimac Nevera εμφανίστηκε στο Goodwood (video)

Ελλάδα 20:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Rimac Nevera εμφανίστηκε στο Goodwood (video)

ΝΕΑ

Το Rimac Nevera εμφανίστηκε στο Goodwood (video)

ΝΕΑ

Με το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood να αποτελεί το σημείο συνάντησης κάθε είδους hypercar, η ηλεκτροκίνητη κροατική… καταιγίδα, θα ήταν αδύνατο να απουσιάζει.

Advertisement
Advertisement

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων αυτοκινητικών events παγκοσμίως και το σημείο συνάντησης κάθε είδους συναρπαστικού τετράτροχου.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε το φετινό υπαίθριο… πάρτι, που διεξήχθη το διάστημα 8-11 Ιουλίου, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και σωρεία λαμπερών παρουσιών. Ανάμεσα σε αυτές και το ολοκαίνουριο hypercar από τη Sveta Nedelja της Κροατίας.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το ηλεκτρικό Rimac Nevera, με τα τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ των 1.914 ίππων και 2.630 Nm ροπής. Η κίνηση φτάνει σε όλους τους τροχούς μέσω δύο κιβωτίων μιας σχέσης, που συνδράμουν στην ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,83 δλ.

Εκστασιασμό, παράλληλα, προκαλεί η τελική ταχύτητα των 412 χλμ./ώρα, όπως και τα 8,6 δευτερόλεπτα που χρειάζεται το ηλεκτροκίνητο hypercar να διανύσει τα πρώτα 400 μέτρα –  επίδοση ρεκόρ.

Advertisement

Το δυναμικό προφίλ του μοντέλου συνθέτει επίσης η λειτουργία All-Wheel Torque Vectoring που διαμοιράζει ιδανικά τη ροπή σε κάθε τροχό, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και η τεχνολογία “Active Ride Height Adjustment” που αυξομειώνει την απόσταση του οχήματος από το έδαφος, για βέλτιστη συμπεριφορά σε κάθε οδηγικό σενάριο.

Στην εξίσωση προστίθενται και τα προφίλ οδήγησης με αποκορύφωμα το «Drift» που στέλνει το μεγαλύτερο μέρος της ροπής στον πίσω άξονα.

Advertisement

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα highlights από την παρουσία του Rimac Nevera στο Goodwood Festival of Speed.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Maserati MC20 στη θρυλική ανάβαση του Goodwood (video)
Θεαματικό ατύχημα στο Goodwood (+video)
Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood

Advertisement