Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood

Mobility

Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood

Mobility

Η Polestar εμφάνισε στο Goodwood μια «πειραματική» έκδοση του Polestar 2, που έχει ενισχυμένα χαρακτηριστικά για την απόλαυση της οδήγησης και 476 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Με μικρές αισθητικές αλλαγές και περίπου 70 ίππους περισσότερους από την «απλή» έκδοση του Polestar 2, η εταιρεία δείχνει την πρόθεσή της να παραμείνει ανταγωνιστική.

Με μικρές αλλαγές στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενισχυμένη ανάρτηση από την Ohlins και περισσότερη ισχύ, η ειδική έκδοση του Polestar 2 δίνει το στίγμα της εταιρείας που θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανταγωνισμού ανάμεσα στα ηλεκτρικά δυναμικά μοντέλα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Thomas Ingenlath, ανέφερε σχετικά με το «πειραματικό» μοντέλο πως «προκάλεσα τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής να παίξουν με το Polestar 2 με στόχο να δείξουμε κάτι που θα αποτελεί ισχυρή δήλωση για τις προθέσεις μας». Οι προφυλακτήρες είναι ελαφρώς διαφοροποιημένοι εμπρός και πίσω, αλλά και η μάσκα στο μπροστινό μέρος έχει άλλο χρωματισμό.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, η ανάρτηση κρατάει το αυτοκίνητο λίγο πιο κοντά στο έδαφος με μικρότερη απόσταση από το «τυπικό» Polestar 2 κατά 30 χιλιοστά. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 21 ιντσών και τα φρένα είναι εξαπίστονα- ίδια με του Polestar 1. Η Ohlins έχει ασχοληθεί με την ανάρτηση και προσφέρει το κορυφαίο της πακέτο με τη δυνατότητα ρύθμισης για να τη «φέρνει» ο κάθε οδηγός ακριβώς στα μέτρα του. Το αναβαθμισμένο λογισμικό της διαχείρισης έχει στείλει τη μέγιστη τιμή της ισχύος στους 476 ίππους (από 408 που έχει η «τυπική» έκδοση του Polestar 2), ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής έχει παραμείνει αμετάβλητη στα 67,2 kgm. Προφανώς και το «περαματικό» Polestar 2 που είδαμε στο Goodwood Festival of Speed θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4,7 δευτερόλεπτα (όσο χρειάζεται το Polestar 2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3
Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα
Η Maserati MC20 στη θρυλική ανάβαση του Goodwood (video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement