Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Renault Zoe στο Andros Trophy

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Renault Zoe στο Andros Trophy

ΝΕΑ

To Renault Zoe στο Andros Trophy

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Renault Zoe μεταμορφώνεται σε ένα αγωνιστικό μοντέλο, που θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα Andros Trophy.

Advertisement
Advertisement

 

Ο συγκεκριμένος θεσμός αλλάζει ριζικά, αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά, καθώς θα συμμετέχουν αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως το Renault Zoe, που θα ανήκει στην ομάδα της DA Racing, με οδηγό τον τέσσερις φορές πρωταθλητή Jean-Baptiste Dubourg. Η συμμετοχή του Zoe στο πρωτάθλημα Andros Trophy θα είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει κυρίως τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και τα μεγάλα υψόμετρα, δύο στοιχεία που επηρεάζουν την λειτουργία της μπαταρίας. Να θυμίσουμε, ότι ο θεσμός του Andros Trophy διεξάγεται αποκλειστικά σε παγωμένες πίστες, οι οποίες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε ευρωπαϊκά χιονοδρομικά κέντρα, ενώ τα αυτοκίνητα είναι αποκλειστικά τετρακίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η DA Racing αναμένεται να εξελίξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το μοντέλο παραγωγής, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, τόσο στα μηχανικά μέρη, όσο και στην αεροδυναμική του αμαξώματος. Όπως διακρίνουμε και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, η αγωνιστική έκδοση του Zoe θα φορά ένα νέο body-kit, το οποίο θα διαθέτει αυξημένα μετατρόχια, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και ειδικά εξελιγμένα ελαστικά πάγου. Ο πρώτος αγώνας του φετινού Andros Trophy θα διεξαχθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019, στην Val Thorens, στις Γαλλικές Άλπεις.