Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πολυτελές τροχόσπιτο της Airstream by Porsche

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πολυτελές τροχόσπιτο της Airstream by Porsche

ΝΕΑ

Το πολυτελές τροχόσπιτο της Airstream by Porsche

ΝΕΑ

Το φουτουριστικό τροχόσπιτο της Porsche σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Airstream Studio.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις της Porsche επιλέγουν τα σπορ γερμανικά αυτοκίνητα για τις επιδόσεις, το κύρος, την ποιότητα και την τεχνολογία τους. Από την στιγμή που η Porsche διεύρυνε την γκάμα της και παρουσίασε μοντέλα όπως η Macan αρκετοί ήταν εκείνοι που εκτίμησαν και τις ταξιδιωτικές ικανότητες των γερμανικών αυτοκινήτων.

Εκείνο ωστόσο που δεν περιμένουν οι φίλοι της Porsche από την εταιρεία είναι η δημιουργία ενός τροχόσπιτου. Φυσικά, οι Γερμανοί δεν έχουν τολμήσει να πάρουν μια τέτοια απόφαση, ωστόσο για η Airstream Studio το έκανε για λογαριασμό τους δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο concept.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη φάση του εγχειρήματος ήταν ο σχεδιασμός του Airstream Studio F. A. by Porsche, ενός φουτουριστικού, στιλάτου τροχόσπιτου το οποίο φέρει την σφραγίδα ποιότητας και τεχνολογίας της κορυφαίας Airstream με έντονες τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές πινελιές της Porsche. Το τροχόσπιτο είναι μικρό σε διαστάσεις, ελαφρύ και σχεδιάστηκε με στόχο να μπορεί να χωράει σε ένα γκαράζ και να κινείται από ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αυτός είναι ο λόγος που το τροχόσπιτο είναι πολύ ελαφρύ και αεροδυναμικό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Στο πάνω μέρος, όταν το τροχόσπιτο είναι σταματημένο η οροφή ανεβαίνει για να δημιουργηθεί ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το εσωτερικό έχει πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης με επεκτάσεις για να χρησιμοποιηθεί τουαλέτα, κουζίνα και πολλά ακόμα.

Advertisement

Ενδιαφέρον έχουν οι αναρτήσεις του τροχόσπιτου οι οποίες ρυθμίζονται ηλεκτρονικά προκειμένου να αυξάνεται και να μειώνεται το ύψος για να ταιριάξουν στις διάφορες συνθήκες κίνησης. Μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου, ενώ χαμηλώνει πολύ για να μπορεί να χωρέσει μέσα σε ένα γκαράζ. Το σχέδιο της Airstream Studio παραμένει για την ώρα ένα πρωτότυπο concept, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε στο μέλλον να βγαίνει στην παραγωγή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο teaser του νέου σούπερ SUV της Porsche
Πως προέκυψε το σήμα της Porsche;
Ferrari και Porsche πίσω από τον «εκβιασμό» της Ε.Ε. για τα e-fuels