Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο για αναβίωση του Dodge Viper

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκίτσο για αναβίωση του Dodge Viper

ΝΕΑ

Σκίτσο για αναβίωση του Dodge Viper

ΝΕΑ

Με στοιχεία που συνδυάζουν τη ρετρό διάθεση και τη σύγχρονη αισθητική προσέγγιση των muscle cars, το σκίτσο για μια πιθανή αναβίωση του Dodge Viper είναι αν μη τι άλλον, ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του σχεδιαστή είναι Craig Kember και αν αξίζει να κρατήσει κανείς κάτι, πριν ξεκινήσει να αναλύει την αισθητική του σκίτσου, είναι πως σε αντίθεση με το σύγχρονο “trend” της εποχής, τα συγκεκριμένα που έχουμε μπροστά μας είναι με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Είναι σε χαρτί και έχουν σχεδιαστεί με κλασσικό μολύβι. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια για την οποία αξίζει συγχαρητήρια ο Kenber μια και όπως φαίνεται και το χέρι του «πιάνει» αλλά και εξαιρετική αισθητική απέναντι στο αυτοκίνητο διαθέτει.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα η «πρότασή του» για το Dodge Viper, δεν πηγάζει ως έμπνευση από τίποτα άλλο, παρά μόνο από το πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα, ένα αυτοκίνητο σαν το Viper που η Dodge είχε παρουσιάσει to 1992. Η βασική αρχή με το τεράστιο καπό εμπρός και τον μικρό πίσω πρόβολο, προσαρμοσμένη σε μια συνολική αισθητική με καμπύλες και φώτα αποτελούμενα από LED’s, δίνει ένα ξεκάθαρο design στο μοντέλο που θα μπορούσε να είναι στα πλάνα της FCA για μελλοντική παραγωγή- αναβίωση.