Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αγάπη για το Dodge Viper είναι παντοτινή

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγάπη για το Dodge Viper είναι παντοτινή

ΝΕΑ

Η αγάπη για το Dodge Viper είναι παντοτινή

ΝΕΑ

Και όμως, η Dodge ανακοίνωσε ότι μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020, πουλήθηκαν δύο νέα Viper.

Advertisement
Advertisement

Το αξιοθαύμαστο στοιχείο σε αυτή την πληροφορία είναι το γεγονός ότι το αμερικάνικο muscle car σταμάτησε την παραγωγή του το καλοκαίρι του 2017, ενώ και η ίδια η αγορά έχει επηρεαστεί σοβαρά λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την ίδια τη Dodge, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (2018) πουλήθηκαν συνολικά 19 Viper, ενώ την επόμενη χρονιά (2019) οι πωλήσεις έπεσαν σε μονό αριθμό, με μόλις 5. Όσο για τα δύο τελευταία μοντέλα που βρήκαν νέο ιδιοκτήτη, να αναφέρουμε ότι οι αντίστοιχες αντιπροσωπείες είχαν σαφέστατο πρόβλημα να βρουν νέο ιδιοκτήτη, είτε όπως αναφέρουν πικρόχολα δημοσιεύματα σκόπιμα τα αποθήκευσαν με την ελπίδα ότι θα αυξήσουν την αξία τους.  

Advertisement
Advertisement

Το Viper δεν ήταν το μοναδικό μοντέλο της FCA που πούλησε μερικές μονάδες το τελευταίο τρίμηνο, παρά το ότι δεν βρίσκονται σε παραγωγή. Οι αριθμοί αποκαλύπτουν ότι η Dodge κατάφερε να πουλήσει ένα καινούργιο Dart, παρόλο που η παραγωγή αυτού του μοντέλου σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Επίσης, η Chrysler κατάφερε να πουλήσει τέσσερα νέα «200», με την παραγωγή του σεντάν μοντέλου να έχει σταματήσει τον Δεκέμβριο του 2016, όπως και ένα Jeep Patriot, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή του έληξε στα τέλη του 2016.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ισοδυναμία διπλωμάτων: Τα υπέρ στην ασφάλεια και τα… φακελάκια

Advertisement

Επιβεβαίωση Newsauto! Έρχονται προσωρινές χειρόγραφες άδειες κυκλοφορίας με ισχύ 1 μήνα

Hitech «παγίδες» στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης