Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο 93χρονος Gene Hackman;

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο 93χρονος Gene Hackman;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο 93χρονος Gene Hackman;

ΝΕΑ

Ο βετεράνος «οσκαρικός» όχι μόνο συνεχίζει στα 93 του χρόνια να οδηγεί αλλά έχει και ένα θηριώδες αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες ο 93χρονος πλέον Gene Hackman κάνει μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του σε δημόσια θέα. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός έχει αποσυρθεί από την μεγάλη οθόνη από το 2008 και πλέον απολαμβάνει την ζωή ως συνταξιούχος και κατά περίσταση συγγραφέας.

Ο Hackman έχει μετακομίσει στην Santa Fe από τη δεκαετία του 1980 όπου ζει ήρεμα και διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα 93 του χρόνια δεν έχει ξεχάσει ωστόσο την οδήγηση και μετακινείται με το προσωπικό του pick up.

Advertisement
Advertisement

Οι… ανήσυχες κάμερες στο Νέο Μεξικό «έπιασαν» τον Gene Hackman να βγαίνει από ένα κατάστημα και να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του που δεν είναι άλλο από ένα Toyota Tundra. Πρόκειται για ένα pick up το οποίο βρίσκεται αρκετά χρόνια στην γκάμα της Toyota και ήδη βρίσκεται στην 3η γενιά του έχοντας πρόσφατα δεχτεί ένα face lift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr.CineOficial (@mr.cineoficial)

Advertisement

Το Toyota του Hackman είναι διπλοκάμπινο και είναι εξοπλισμένο με έναν V8 5,7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 380 ίππους και 544 Nm ροπής. Η κίνηση στο μοντέλο του ηθοποιού μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ η έκδοση ονομάζεται TRD 4×4 Off-Road. Αυτή περιλαμβάνει αναρτήσεις της Bilstein, τροχούς 18 ιντσών και προστατευτική ποδιά στον κινητήρα. Υπάρχει και τετρακίνηση έκδοση του μοντέλου, αλλά ο Hackman έχει επιλέξει την πισωκίνητη! Το λέει ακόμα η καρδούλα του…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το ηλεκτρικό Toyota των 23.000 ευρώ
BMW, Mercedes-Benz αλλά και Toyota σε τιμή ευκαιρίας!
Η Toyota παραδέχεται ότι το Tesla Model Y είναι «έργο τέχνης»