Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πεντάθυρο Suzuki Jimny θα είναι έτσι!

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πεντάθυρο Suzuki Jimny θα είναι έτσι!

ΝΕΑ

Το πεντάθυρο Suzuki Jimny θα είναι έτσι!

ΝΕΑ

Τo νέο Suzuki Jimny εξελίσσεται ακόμα και οι φίλοι του ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα παρουσιαστεί επίσημα. Ας δούμε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες γι’ αυτό.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Jimny είναι ένα από τα οχήματα που έχουν καταλήξει να είναι «αυτοκινητικό φετίχ» για πολλούς σε όλο τον κόσμο. Ιδίως στη χώρα μας, είναι ένα από τα πιο αγαπητά και πιο δημοφιλή μοντέλα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Η είδηση ότι η ιαπωνική εταιρεία άρχισε να εξελίσσει την καινούργια γενιά του –η οποία θα διατίθεται και στην Ευρώπη (έπειτα από τη διακοπή πώλησής του σε αυτή εξαιτίας της εκτός ορίων εκπομπής ρύπων και CO2) –, χαροποίησε πολλούς. Μάλιστα, αυτή θα διατίθεται και σε πεντάθυρη έκδοση, όπως είναι ήδη γνωστό.

Οι ως τώρα φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στον παγκόσμιο Τύπο δείχνουν το καινούργιο μοντέλο με το απαραίτητο καμουφλάζ στο αμάξωμά του, δημιουργώντας ανυπομονησία για το πώς θα είναι αυτό όταν το αυτοκίνητο θα μπει σε διαδικασία παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Βεβαίως, στην περίπτωση του Jimny, δεν χωρούν καινοτομίες και πρωτοτυπίες αναφορικά με τη γενικότερη μορφή του. Το κατά βάση τετραγωνισμένο αμάξωμά του, με τα τυπικής σχεδίασης φώτα και τη διαμόρφωση των θόλων των τροχών θα παραμείνουν και στην καινούργια γενιά του, την πέμπτη κατά σειρά στην ως τώρα παρουσία του στην αγορά από το 1970 που πρωτοπαρουσιάστηκε σε αυτή.

Το δεδομένο αυτό έκανε τον σχεδιαστή με το ψευδώνυμο «Kelsonik», κατά κόσμον Nikita Chuicko, να δημιουργήσει ψηφιακά φωτογραφίες για το πώς μπορεί να είναι το νέο Jimny χωρίς καμουφλάζ. Βασιζόμενος σε ό,τι βλέπει από τις «κατασκοπευτικές» εικόνες που έχουν δημοσιευτεί σχηματοποίησε τη γνώμη του για το πώς θα είναι το αυτοκίνητο, βασιζόμενος στα δεδομένα που θα ισχύουν ούτως ή άλλως όταν αυτό αρχίσει να κατασκευάζεται.

Advertisement

Στις εικόνες που δημιούργησε μπορούμε να δούμε τόσο την τρίθυρη έκδοση του νέου μοντέλου της Suzuki όσο και την πεντάθυρη. Αναφορικά με τη δεύτερη, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν φήμες ότι ενδεχομένως να υπάρξει και μια επταθέσια εκδοχή του, με δύο μικρά ανακλινόμενα καθίσματα στον χώρο αποσκευών του. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την εταιρεία και μάλλον αποτελεί διακαή πόθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Suzuki Jimny γίνεται Long και υβριδικό
Τα SUV της Suzuki καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε οδηγού
H Suzuki στηρίζει το περιβάλλον

Advertisement