Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «Pandemic» Toyota AE86 είναι έτοιμο για την αποκάλυψη

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το «Pandemic» Toyota AE86 είναι έτοιμο για την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Το «Pandemic» Toyota AE86 είναι έτοιμο για την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Ο γραφίστας «trackhype» μεταμορφώνει την Toyota Corolla AE86, σε όχημα επιβίωσης, Βέβαια αν προσέξετε καλύτερα το αυτοκίνητο θυμίζει αγωνιστικό οχήμα για διοργανώσεις Rally Raid.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα να μετατρέπονται σε off road κατασκευές ακόμη και sportive coupe όπως το Toyota GT 86.

Σε αυτήν την περίπτωση, επειδή το αυτοκίνητο είναι ελαφρύ και έχει χαμηλό κέντρο βάρους,  το project μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να είναι αξιοπρεπές σε έναν αγώνα ράλλυ. Αλλά μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Corolla AE86; Η απάντηση είναι καταφατική αφού η «ΑΕ» συμμετέχει ακόμη σε πρωταθλήματα ράλλυ με επιτυχία. ‘Όμως ο γραφίστας «trackhype» σκέφτηκε κάτι διαφορετικό.

Advertisement
Advertisement

Ο καλλιτέχνης αποκαλεί αυτό το τετράτροχο ως: «αυτοκίνητο πανδημίας», που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για μια κατάσταση επιβίωσης. Ωστόσο, η εμφάνισή του παραπέμπει σε rally raid. Αντ ‘αυτού, πιστεύουμε ότι η «AE86» μπορεί να γίνει το… εργαλείο για αγώνες τύπου Baja, ή και το rally Paris-Dakar, όπου και η Porsche δημιούργησε τον δικό της μύθο πριν από πολλές δεκαετίες.

Το αμάξωμα του μικρού Trueno «τεμαχίστηκε» ψηφιακά για να φιλοξενήσει τα γιγαντιαία ελαστικά BF Goodrich, που φορούν ένα σετ τροχών (6 ακτίνων) Volks Racing Rays. Η «Pandemic» Toyota Corolla AE86 διαθέτει επίσης τροποποιημένο προφυλακτήρα με επιπλέον φώτα, Jerrycans (δοχεία μεταφοράς καυσίμου), και εφεδρικά ελαστικά.

Λέτε να δούμε την AE86 στο Baja 1000; Στην Αμερική θα το τολμούσαν και το project «Pandemic» του «trackhype» θα βρει καλύτερη εφαρμογή εκεί παρά σε κάποιο σενάριο ταινίας καταστροφής.

Advertisement