Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

H περιπέτεια του Baja 1000 (Video)

Ελλάδα 10:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H περιπέτεια του Baja 1000 (Video)

ΑΓΩΝΕΣ

H περιπέτεια του Baja 1000 (Video)

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί το Ράλι Ντακάρ να αποτελεί την υπέρτατη εκτός δρόμου πρόκληση όμως στη Κεντρική Αμερική υπάρχει ένας αγώνας που του μοιάζει πολύ.

Advertisement
Advertisement

Τόσο σε χαρακτήρα όσο και βαθμό δυσκολίας και δεν είναι άλλος από το Baja 1000. Μία δοκιμασία με βάση την Ensenada, στη Baja California, στο Μεξικό. Φέτος αυτός ο φημισμένος αγώνας έλαβε χώρα από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου και δικαιολόγησε τη φήμη του.

Πράγμα που μπορείτε να επιβεβαιώσετε κι εσείς στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί. Οκτώ λεπτά γεμάτα δράση, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για όσα βίωσαν στη φετινή διοργάνωση.

Ανάμεσά τους, πολλοί ξεχωριστοί οδηγοί και αναβάτες, όπως οι Bj Baldwin, Casey Currie, Cameron Steel, Justin Morgan, Mark Samuels, Nick Hamm, Mark Ducette, Marc Burnett και Joe Allen.

Advertisement
Advertisement

Αν και πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα αγωνιστικά οχήματα που προσφέρουν άφθονο θέαμα. Και μιλάμε για εύρος αγωνιστικών «όπλων» που απλώνεται από επιβλητικά off-road θηρία μέχρι ειδικά τροποποιημένους σκαραβαίους. Μοτοσυκλέτες και γουρούνες, ατρόμητοι μονομάχοι με αντίπαλο όχι μόνο το χρονόμετρο αλλά και τα στοιχεία της φύσης. Τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα!

Περισσότερα, στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί…