Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο σπορ Opel Astra GSi θα μπορούσε να είναι έτσι

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο σπορ Opel Astra GSi θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Το νέο σπορ Opel Astra GSi θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Πριν λίγες μέρες η Opel παρουσίασε την επόμενη γενιά του Astra και τώρα, οι «καλλιτέχνες των pixels» και της επεξεργασίας ψηφιακών εικόνων, δίνουν μια πρώτη εικόνα για το αναμενόμενο GSi.

Advertisement
Advertisement

Ως είθισται, η GSi έκδοση είναι η πιο δυναμική στη γκάμα κάθε μοντέλου της Opel και έχει εμφανισιακά ορισμένες ιδιαιτερότητες εξ αιτίας των αλλαγών στην ανάρτηση και όχι μόνο.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από την επίσημη αποκάλυψη του επόμενου Opel Astra, όλοι όμως περιμένουμε να δούμε και την πιο «καυτή έκδοση» GSi του μοντέλου. Όλο αυτό όμως, χωρίς να έχει επικοινωνήσει επισήμως κάτι η Opel που επανέφερε τον κωδικό “GSi” αντικαθιστώντας τον “OPC”. Ελπίζουμε λοιπόν πως και το επόμενο Astra θα έχει την πλέον δυναμική έκδοση στη γκάμα του. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να αρκεστούμε στη φαντασία και τις προτάσεις ανεξάρτητων «σχεδιαστών» όπως είναι η X-Tomi Design που μας έχει δώσει κατά καιρούς αρκετά –αξιόλογα είναι η αλήθεια- μοντέλα ή εκδόσεις μοντέλων πριν το κάνουν οι κατασκευαστές επισήμως.

Advertisement
Advertisement

Αλλάζοντας πρωτίστως το χρώμα, από το κίτρινο των αυτοκινήτων στην επίσημη παρουσίαση του νέου Astra σε αυτό το λαμπερό κόκκινο που είναι εξ ορισμού «τολμηρό» ως χρώμα, το αιχμηρό μπροστινό άκρο του νέου hatchback γίνεται ακόμα πιο έντονο. Από εκεί και πέρα, η διχρωμία με το μαύρο καπό, τη μαύρη οροφή, τις κολώνες του αμαξώματος και τα φιμέ τζάμια στα παράθυρα, εντείνει έτι περαιτέρω το δυναμισμό της εικόνας. Τέλος, η «διόγκωση» των τροχών, δίνει το στίγμα της μικρότερης απόστασης από το έδαφος ενώ την ίδια στιγμή «γεμίζει» περισσότερο ο έντονος θόλους πάνω από τους τροχούς. Μέχρι στιγμής πάντως και με μόνο δεδομένο τη «συγγένεια» του Astra με το Peugeot 308, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε ως δυνατότερη έκδοση στη γκάμα του αναμενόμενου μοντέλου, αυτή με τους 225 ίππους της plug-in υβριδικής εκδοχής με τον turbo βενζινοκινητήρα των 1,6 λίτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Opel Astra
Πλήρως ηλεκτρική η Opel μέχρι το 2028 και με νέο Manta
Είναι αυτοί οι κινητήρες του νέου Opel Astra;

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement