Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Range Rover δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ”

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Range Rover δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ”

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ”

ΝΕΑ

Μόλις αυτήν την εβδομάδα, ρίξαμε την πρώτη ματιά στο νέο Land Rover Defender με κινητήρα V8 γυρίζει στο Nurburgring. Αποδεικνύεται ότι αυτό δεν ήταν το μόνο μοντέλο που δοκιμάζει η Land Rover στη διάσημη πίστα, αφού είδαμε επίσης το Range Rover της επόμενης γενιάς εκεί.

Advertisement
Advertisement

Φέτος συμπληρώνεται η 50ή επέτειος της Range Rover, οπότε φαίνεται η κατάλληλη στιγμή για το πολυτελές off-roader να ανασχεδιαστεί πλήρως στη νέα γενιά. Ο ανταγωνισμός είναι επίσης έντονος με νέους αντιπάλους, όπως οι πολυτελείς Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan που θέτουν νέα πρότυπα στα πολυτελή SUV, οπότε η Land Rover πρέπει πραγματικά να ενισχύσει το παιχνίδι της.

Το αυτοκίνητο δεν θα είναι δραστικά διαφορετικό από το μοντέλο της τρέχουσας γενιάς, προκειμένου να εξακολουθεί να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς, τα πίσω φώτα και αυτό που μοιάζει με μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα θα σας βοηθήσουν να φρεσκάρετε τον κατά τα άλλα γνωστό σχεδιασμό. Σε αντίθεση με τα Range Rover Velar και Range Rover Evoque που έχουν αναδυόμενες λαβές θυρών, το νέο Range Rover φαίνεται να έχει συμβατικές λαβές θυρών, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει καθώς εξελίσσεται η εξέλιξη.

Στο πίσω μέρος, μπορούμε επίσης να δούμε ένα σύστημα τεσσάρων απολήξεων της εξάτμισης, που υποδηλώνει ότι ένας ισχυρός V8 κρύβεται κάτω από το καπό ως μέρος της πρόσφατης συμφωνίας της Land Rover με τη BMW. Η πηγή μας πιστεύει ότι το πρωτότυπο Range Rover τροφοδοτήθηκε από ένα V8 καθώς παρήγαγε έναν «πολύ ωραίο ήχο».

Advertisement
Advertisement

Εάν ναι, το νέο Range Rover θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το σύνολο της BMW, V8 4,4 λίτρων που τροφοδοτεί τις X7 και M8. Αυτή η μονάδα αποδίδει 530 ίππους στη X8 και 625 ίππους στη BMW M8 Competition. Το νέο Range Rover θα πατήσει στην πλατφόρμα MLA της Jaguar Land Rover που μπορεί να φιλοξενήσει κινητήρια σύνολα βενζίνης, ντίζελ, υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά.

Οι υβριδικά ήπιες και plug-in εκδόσεις θα προσφέρονται από την αρχή, αλλά μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση αναφέρεται ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Το νέο Range Rover αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022. Θα είναι πολύ ξεχωριστό εάν η Land Rover θέλει το Range Rover να ανακτήσει τον τίτλο του απόλυτα πολυτελούς SUV.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Με υβριδικά μοτέρ τα νέα Range Rover και Range Rover Sport

Advertisement

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)

Range Rover με “γεύση” από Lamborghini Urus

 

Advertisement