Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Range Rover με “γεύση” από Lamborghini Urus

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Range Rover με “γεύση” από Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Range Rover με “γεύση” από Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Το Range Rover Urus είναι το απροσδόκητο βρετανικό-ιταλικό SUV, που ευτυχώς δεν είναι πραγματικό, αλλά ένα παιχνίδι στον υπολογιστή.

Advertisement
Advertisement

 

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να συνεργαστούν με ένα εκατομμύριο τρόπους για να δημιουργήσουν ένα κοινό μοντέλο, αλλά είναι αυτονόητο ότι όταν η συνεργασία αφορά τον σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου, η κατάσταση δυσκολεύει. Κάθε μία εταιρία έχει τις δικές της ιδέες/ ιστορία/κοινό, που επηρεάζουν το σχήμα και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να γίνει περίεργο ή και άσχημο.

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar

Advertisement
Advertisement

Ένα τέτοιο όχημα θα συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία και από τις δύο μάρκες, συμβάλλοντας τελικά στη δημιουργία ενός μοναδικού μοντέλου, του οποίου η εμφάνιση δεν θα ήταν απαραιτήτως πρωτότυπη, αλλά εύκολα μπορεί να προκαλέσει έκπληξη σε όλους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Range Rover-Urus που έχουμε εδώ και που είναι σίγουρα το είδος του SUV που πιθανότατα δεν περιμένατε να δείτε όταν ξυπνήσατε σήμερα το πρωί. Φυσικά, αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι στον υπολογιστή μια απόδοση και ως εδώ είναι διασκεδαστικό.

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar

Δημοσιεύτηκε στο Instagram, στον λογαριασμό: photoshopped_gsc, η δημιουργία φαίνεται αρκετά καθαρή, αν και έχουμε απορία γιατί το εμπρός του Range Rover δεν προέρχεται από την τελευταία γενιά. Οι προβολείς, για παράδειγμα, φαίνεται να δανείζονται από ένα Range Rover παλαιότερης γενιάς. Όχι δεν είναι άσχημοι, αλλά τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου της νέας του γενιάς θα μπορούσε να κάνει αυτό το απροσδόκητο SUV λίγο πιο… όμορφο.