Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

To βελτιωμένο Toyota Hilux AT35 δεν σταματά πουθενά

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To βελτιωμένο Toyota Hilux AT35 δεν σταματά πουθενά

Fleet Cars

To βελτιωμένο Toyota Hilux AT35 δεν σταματά πουθενά

Fleet Cars

H συνεργασία της Toyota με την εταιρεία Arctic Trucks συνεχίζεται χαρίζοντας μας αυτή τη φορά κυριολεκτικά μία «παντός εδάφους» έκδοση του Hilux.

Advertisement
Advertisement

Το μπεστ σέλερ μοντέλο στην κατηγορία των επαγγελματικών pick up, όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε όλον τον κόσμο, το Toyota Hilux μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό «εργαλείο», με την αμέριστη βοήθεια της Arctic Trucks.

Το Toyota Hilux Arctic Trucks AT35 φέρει αρκετές επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη και στη σχεδίαση έχοντας στόχο την μετακίνηση ακόμα και σε αχαρτογράφητες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, οι τεχνικοί του οίκου βελτιώσεων πήραν ως βάση την έκδοση Hilux Invincible X και αύξησαν την απόσταση από το έδαφος κατά 6,6 εκατοστά, φτάνοντας συνολικά τα 37,5 εκατοστά, ενώ βελτίωσαν τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής κατά 9ο και 3ο αντίστοιχα (38ο και 29ο).

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω προήλθαν από τον ανασχεδιασμό της ανάρτησης με διπλά ψαλίδια εμπρός και φύλλα σούστας πίσω, που διαθέτει ειδικά ελατήρια και αμορτισέρ της Bilstein που συν τις άλλοις έχει ανυψωθεί κατά 40 χλστ. εμπρός και κατά 20 χλστ. πίσω, όπως και λόγω των αυξημένων μετατροχίων. Νέα είναι και η ρύθμιση των εμπρός και πίσω διαφορικών για καλύτερη διαχείριση της ροπής, επιπλέον τον δικό τους τόνο στην κατασκευή δίνουν τα ελαστικά 35 ιντσών BFGoodrich KO2 All-Terrain. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,8 λίτρων, με απόδοση 204 ίππους και 500 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Τι αλλάζει σε πρόστιμα ΚΟΚ, ΚΤΕΟ, Σχολές οδηγών και εξετάσεις οδήγησης

Πρόστιμα-σοκ στα e-ποδήλατα με «μαϊμού» πιστοποιητικά!

Advertisement

Η νέα μόδα: Τροχαίες παραβάσεις από 80χρονους!