Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό MG δεν θα ονομάζεται τελικά… Mulan

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο ηλεκτρικό MG δεν θα ονομάζεται τελικά… Mulan

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό MG δεν θα ονομάζεται τελικά… Mulan

ΝΕΑ

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, που μπορεί να καταλήξει και σε δικαστήριο, η MG δεν θα ονομάσει τελικά το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο  Mulan.

Advertisement
Advertisement

H MG, η οποία είναι υπό τη σκεπή της SAIC, είχε ετοιμάσει ένα νέο μοντέλο, δίνοντας το όνομα μιας πριγκίπισσας από τη Disney. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα Mulan θα έδινε στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο μια δόση δυναμικότητας, ωστόσο η εταιρεία αποφάσισε τελικά να αποφύγει οποιαδήποτε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη με τη Disney.

Γι’ αυτό και τελικά, μόνο για την ευρωπαϊκή αγορά, το Mulan θα ονομάζεται MG4 Electric και αναμένεται στη Γηραιά Ήπειρο στα τέλη του 2022.

Το νέο MG4 Electric θα προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταριών: την 51 kWh και την 64 kWh με τις αυτονομίες τους να είναι 350 και 450 χιλιόμετρα αντίστοιχα, σύμφωνα με το WLTP.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό hatchback έχει μήκος 4,29 μέτρα και το πλάτος 1,50 μέτρα, ενώ αναμένεται να μπορεί να δεχτεί ασύρματες αναβαθμίσεις, να μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα οι μπαταρίες και να φορτίζεται ταχύτητα χάρη στο σύστημα των 800V, το οποίο ελάχιστα μοντέλα έχουν στον εξοπλισμό τους αυτή την στιγμή.

Το “μικρό” MG4 Electric (51 kWh) εφοδιάζεται με κινητήρα 170 ίππων και στη “Long Range” περίπτωση η απόδοση φτάνει τους 204 ίππους. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 160 χλμ./ώρα και η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σημειώνεται σε μόλις κάτω από 8 δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το νέο Kia Niro (+video)
Oδηγούμε το Nissan Qashqai e-POWER στην Σουηδία
Κλιματισμός: Τα 5 λάθη που κάνουμε