Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με το όνομα πριγκίπισσας της Disney το νέο MG

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το όνομα πριγκίπισσας της Disney το νέο MG

Mobility

Με το όνομα πριγκίπισσας της Disney το νέο MG

Mobility

Το νέο μοντέλο της MG που υπό τη σκέπη της SAIC ετοιμάζεται για να επανακτήσει την αγορά της Ευρώπης, παίρνει το όνομά του από μια πριγκίπισσα της Disney.

Advertisement
Advertisement

Δεν ξέρουμε αν η Disney μπορεί να ζητήσει από τη SAIC δικαιώματα για το όνομα αλλά σίγουρα, το Mulan έχει τις προϋποθέσεις να γίνει εμπορική επιτυχία για την MG.

Ένα νέο ηλεκτρικό hatchback ίσως να δώσει πίσω μεγάλο κομμάτι του μεριδίου της MG που έχει «χαθεί» με την απομάκρυνση της εταιρείας από την Ευρώπη. Η SAIC αποκάλυψε το νέο ηλεκτρικό πεντάθυρο μικρό της MG στις 8 Ιουνίου, χωρίς όμως να δώσει και πολλά στοιχεία και λεπτομέρειες. Φαίνεται ότι το νέο hatchback είναι κατασκευασμένο στη νέα πλατφόρμα Nebula και η SAIC ανέφερε ότι διαθέτει κυψέλες υψηλής πυκνότητας- με άλλα λόγια, χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Advertisement
Advertisement

Η SAIC δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη χωρητικότητα των μπαταριών του αυτοκινήτου ή έστω για τους χρόνους φόρτισης. Λέγοντας μόνο το ότι η επιτάχυνσή του από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 4,0 δευτερόλεπτα, μας επιτρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα είναι τετρακίνητο και η δύναμή του θα ξεπερνά τους 300 ίππους. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που έδωσε η ίδια η εταιρεία στη δημοσιότητα, πρέπει να πούμε πως το Mulan είναι ένα ενδιαφέρον μοντέλο που θα μπει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό των μικρομεσαίων.

Αυτό σημαίνει πως θα έχει απέναντί του τα VW ID.3 και Cupra Born– και η επιτυχία του θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τιμή αγοράς που θα ανακοινώσει η SAIC για την Ευρώπη. Αξίζει να σημειώσουμε πως η SAIC θέλει να σημειώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς περί τα 120.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει για την Κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία πως θα πρέπει να «τρέξει» τις εξελίξεις γύρω από το αυτοκίνητο που αναμφίβολα έχει τις προϋποθέσεις να κάνει καλή εμπορική πορεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η SAIC Motor ετοιμάζει 100 εξηλεκτρισμένα μοντέλα!
Cupra Born: Κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη
Η Tesla θέλει να κάνει malls τους σταθμούς φόρτισης

Advertisement

 

 

 

Advertisement