Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Tucson αποκαλύπτει ένα φουτουριστικό εσωτερικό

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Hyundai Tucson αποκαλύπτει ένα φουτουριστικό εσωτερικό

ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Tucson αποκαλύπτει ένα φουτουριστικό εσωτερικό

ΝΕΑ

Μέχρι τώρα, πιθανότατα γνωρίζετε ότι ετοιμάζεται το Hyundai Tucson νέας γενιάς. Το κορεατικό συμπαγές crossover έχει κατασκοπευτεί πολλές φορές από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, και αρκετές αποδόσεις που φέρουν το νέο του πρόσωπο έχουν ήδη διαρρεύσει.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sangyup Lee, επικεφαλής του Hyundai Design Center, είπε ότι ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς Tucson θα μας σοκάρει, ενώ ο Andrew Tuatahi, διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων της Hyundai, ισχυρίζεται ότι το νέο Tucson είναι «πολύ ενδιαφέρον οπτικά».

Ενώ η ακριβής ημερομηνία λανσαρίσματος δεν έχει ακόμη οριστεί, ανακαλύψαμε ένα σκίτσο teaser μέσω ενός γαλλικού φόρουμ που ονομάζεται World Scoops. Το σκίτσο αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Tucson, το οποίο φαίνεται να περιέχει πολλές οθόνες τόσο στο κέντρο του ταμπλό όσο και στα όργανα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό μοιάζει αρκετά με την επόμενη γενιά MBUX που θα δούμε στη Mercedes S-Class το 2021. Η Hyundai, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οτιδήποτε. “Δεν έχουμε κυκλοφορήσει κάποιο teaser της επόμενης γενιάς Tucson. Επομένως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα”, ισχυρίστηκε με επίσημη ανακοίνωση.

Hyundai Tucson: Πως θα είναι το μοντέλο της επόμενης γενιάς

Advertisement

Ενώ η επίσημη εικόνα του εσωτερικού σχεδίου είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτή που έχουμε εδώ μοιάζει πολύ με τις κατασκοπευτικές εικόνες που ανάρτησαν άλλοι ιστότοποι τον περασμένο μήνα. Το σίγουρο είναι πως το νέο Tucson θα σφύζει από τεχνολογικής άποψης κάτι που θα το αποδεικνύει περίτρανα και το εσωτερικό του.

Θα μάθουμε περισσότερα για την επόμενη γενιά του Hyundai Tucson μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, δεν έχει καθοριστεί ακόμη ακριβής μήνας ή ημερομηνία, οπότε συνεχίστε να μας παρακολουθείτε για περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με το κορεατικό συμπαγές crossover.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το «καυτό» Hyundai Tucson N

Teaser για το Hyundai Tucson του 2021

Advertisement

To νέας γενιάς Hyundai Tucson σε δοκιμές εξέλιξης (video)