Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Tucson: Πως θα είναι το μοντέλο της επόμενης γενιάς

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Tucson: Πως θα είναι το μοντέλο της επόμενης γενιάς

ΝΕΑ

Hyundai Tucson: Πως θα είναι το μοντέλο της επόμενης γενιάς

ΝΕΑ

Στην Hyundai γνωρίζουν πως το Tucson, είναι μία από τις επιτυχίες τους και προσέχουν πολύ την εξέλιξή του. Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση της τρίτης γενιάς δοκιμάζουν την τέταρτη έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

 

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι η τέταρτη γενιά του compact crossover, θα έχει μια ριζική ανανέωση από τον προκάτοχό της όσον αφορά την  styling. Τις ανακοινώσεις τους υποστηρίζουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που βλέπουμε και οι οποίες δείχνουν κάποιες δραστικές οπτικές διαφοροποιήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το site Kolesa από την Ρουμανία πήρε τις καμουφλαρισμένες εικόνες, που έχουν κυκλοφορήσει, και δημιούργησε την εικόνα του νέου Tucson. Στα ψηφιακά σχέδια βλέπουμε, το πίσω μέρος με τα ενωμένα πίσω φώτα και την διαφοροποιημένη (από το τρέχον μοντέλο) πίσω πόρτα. Οι πλάγιες επιφάνειες επίσης δημιουργούν ένα καθαρό προφίλ με τα εμπρός φτερά να είναι πιο έντονα και τους τροχούς να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο.

Το νέο μοντέλο το περιμένουμε το 2021. Για την κίνηση της τέταρτης γενιάς Tucson, θα υπάρχουν πολλοί κινητήρες με κορυφαίο τον νέο κινητήρα 2.500 κ.εκ. (Theta3) ατμοσφαιρικός και με turbo σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Παράλληλα θα υπάρχουν τα μοτέρ 1,6 GDI και 1,6 T-GDI, καθώς και ο υβριδικός συνδυασμός που είδαμε στην νέα Sonata. Θα υπάρχουν σίγουρα εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς, με την τετρακίνηση να είναι στάνταρ στις εκδόσεις με κορυφαίο εξοπλισμό και μεγάλους σε κυβισμό κινητήρες.