Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Honda HR-V θα είναι υβριδικό

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Honda HR-V θα είναι υβριδικό

ΝΕΑ

Το νέο Honda HR-V θα είναι υβριδικό

ΝΕΑ

Οι Ιάπωνες έδωσαν στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου, τις οποίες πλαισίωσαν από κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πότε θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη;

Advertisement
Advertisement

Μετά από την απαθανάτιση του νέου, επερχόμενου Honda HR-V ντυμένου με καμουφλαρισμένο μανδύα, έφτασε η ώρα για τις δύο πρώτες φωτογραφίες (teaser), πλαισιωμένες με μια σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το μικρό SUV των Ιαπώνων θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ θα είναι υβριδικό: Θα ενσωματώνει το προηγμένο κινητήριο σύνολο της Honda, e:HEV, το οποίο απαρτίζεται από δύο μοτέρ, χαρίζοντας στο μοντέλο μεγάλη αποδοτικότητα αλλά και ισχυρές επιδόσεις.

Το νέο HR-V θα είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της εταιρείας -μετά τα CR-V και Jazz –  που ενσωματώνει την ανωτέρω τεχνολογία, ενώ υπηρετεί το στρατηγικό πλάνο “Electric Vision”, σύμφωνα με το οποίο όλα τα βασικά μοντέλα της Honda θα είναι εξηλεκτρισμένα, μέχρι το 2022.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τη δημοσιευμένη teaser φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η πισω όψη του μοντέλου, αυτή έχει υποβληθεί σε έντονο μοντάζ, μην επιτρέποντας μας να διακρίνουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά μοντέλου.

Παρ’ όλα αυτά, ένας επίμονος παρατηρητής εντοπίζει την αλά…coupe εμφάνιση, ενώ έχουν αντληθεί και κάποια στοιχεία από το Honda-e, μεταξύ των οποίων τα πίσω φώτα και η αεροτομή.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες

Επίσης, στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες διακρίνεται ένα ολοκαίνουριο μπροστινό περίγραμμα, με μια μεγάλη γρίλια και επίπεδους προβολείς. Επιπροσθέτως, συναντώνται LED φώτα ομίχλης, ενσωματωμένα στις εισαγωγές αέρα που, με τη σειρά τους, εδράζονται πάνω στον προφυλακτήρα. Τέλος, το νέο HR-V αναμένεται να φέρει λίγο αυξημένες διαστάσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Honda: Αναβαθμίσεις παντού για το 2021

Θα μπορούσε το Honda NSX να γίνει SUV;

Advertisement

Έρχεται το τελευταίο Honda CBR600RR;