Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα τέλη του έτους το νέο Honda HR-V

Ελλάδα 21:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα τέλη του έτους το νέο Honda HR-V

ΝΕΑ

Στα τέλη του έτους το νέο Honda HR-V

ΝΕΑ

Το Honda HR-V αρχίζει να δείχνει την ηλικία του, οπότε η εταιρεία έχει αρχίσει να δοκιμάζει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, τον αντικαταστάτη του.

Advertisement
Advertisement

Εντοπίστηκε στην Ευρώπη, το νέο HR-V είναι σε μεγάλο βαθμό καμουφλαρισμένο, αλλά διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο μπροστινό περίγραμμα που ακολουθεί τα βήματα του Civic επόμενης γενιάς.

Ως αποτέλεσμα, το HR-V υιοθετεί μια μεγάλη γρίλια στη μάσκα και πιο επίπεδους προβολείς. Πιο κάτω, μπορούμε να δούμε έναν εξελικτικό εμπρός προφυλακτήρα με εισαγωγές αέρα που πλαισιώνονται από φώτα ομίχλης LED. Ενώ το καμουφλάζ κρύβει πολλές λεπτομέρειες από το κανονικό μοντέλο, φαίνεται ότι το επόμενο HR-V θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα υιοθετήσει ένα πιο άκαμπτο αμάξωμα. Μπορούμε επίσης να δούμε μια πιο επίπεδη περιμετρική γραμμή εξωτερικά, τις γνωστές κρυφές λαβές πίσω θυρών και νέους πλευρικούς καθρέφτες που είναι τώρα τοποθετημένοι στις πόρτες.

Μεγάλες αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω τμήμα καθώς το HR-V υιοθετεί ένα μικρό πίσω παράθυρο και μια γωνιακή κολόνα C. Αυτό θα δώσει στο μοντέλο μια εμφάνιση τύπου crossover, αλλά δεν φαίνεται τρομερά σπορ σε αυτό το σημείο. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε έναν πιο “πρησμένο” σε σχέση με πριν προφυλακτήρα όπως επίσης και φώτα LED που είναι πιο αδύνατα από πριν.

Advertisement
Advertisement

Λίγα είναι προς το παρόν γνωστά για το νέο μοντέλο της Honda, ωστόσο, το HR-V θα μπορούσε να πατά στη νέα πλατφόρμα της φίρμας και να διαθέτει κινητήρες που προέρχονται από το επερχόμενο Civic. Ωστόσο, υπήρχαν εικασίες ότι στην ευρωπαϊκή έκδοση θα προσφέρεται και μια υβριδική παραλλαγή, που θα διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου.

Ανεξάρτητα από το τι μας περιμένει, το σίγουρο είναι πως το νέο HR-V θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του έτους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Honda HR-V sport με κινητήρα 1,5 VTEC Turbo και 182 ίππους

Advertisement

Honda Everus VE-1: Βασισμένο στο ηλεκτρικό Honda HR-V

Mε περισσότερες τεχνολογίες το ανανεωμένο Honda HR-V

 

Advertisement