Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Defender «πετάει» στη νέα ταινία του James Bond (video)

Ελλάδα 18:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Defender «πετάει» στη νέα ταινία του James Bond (video)

ΝΕΑ

Το νέο Defender «πετάει» στη νέα ταινία του James Bond (video)

ΝΕΑ

Ενώ η πολυαναμενόμενη και 25η κατά σειρά ταινία με ήρωα τον πράκτορα James Bond πλησιάζει, εξασφαλίσαμε για εσάς μερικές νέες, κρυφές ματιές από όσα θα δούμε σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Για μία ακόμα φορά η Land Rover αποκαλύπτει Backstage εικόνες από σκηνές δράσης από το «No Time To Die» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Απριλίου, με πρωταγωνιστή το νέο Defender! Και σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν.

Αυτές θα αποτελέσουν τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της νέας γενιάς του εμβληματικού μοντέλου που εκτός από τα συνήθη του χαρακτηριστικά, την αντοχή δηλαδή και τις ικανότητες σε πολύ σκληρά, δύσβατα έως και απροσπέλαστα τερέν, αυτή τη φορά πραγματοποιεί και ένα συγκλονιστικό άλμα 30 μέτρων!

Οι εικόνες που θα δείτε προέρχονται από τις πρόβες των σκηνών δράσης, υπεύθυνος για τις οποίες είναι ο Lee Morrison συνεργαζόμενος με τον κάτοχο Όσκαρ, Chris Corbould.

Advertisement
Advertisement

«Πιέσαμε το Defender περισσότερο απ’ ότι πιστεύαμε πως θα είναι εφικτό, με στόχο να πετύχουμε τα πιο συναρπαστικά πλάνα. Και παράλληλα να δώσουμε στο κοινό μία σπάνια πρόσβαση στην άνευ ορίων πρόκληση του να δημιουργήσεις μία απίστευτη σκηνή καταδίωξης. Την οποία θα δούμε στο ‘No Time To Die’».

Ανάμεσα στην ομάδα κασκαντέρ είναι και η Jessica Hawkins, που εκτός από αυτές τις ‘επικίνδυνες αποστολές’ αγωνίζεται στο νεοσύστατο πρωτάθλημα W Series, με τη συμμετοχή εκπροσώπων μόνο του όμορφου φύλου.

Advertisement

«Δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από το να είσαι κασκαντέρ σε μία ταινία του James Bond και αποτελεί τιμή για μένα να συμμετέχω», είπε ο 25χρονη Βρετανίδα.

Δείτε τα… τρελά που κάνει αυτή και η υπόλοιπη ομάδα στο video που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Land Rover Defender: Κατασκευασμένο για κρούση
Land Rover Defender: Ικανό για όλα (video)
Το νέο Land Rover Defender εν δράσει (video)