Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Land Rover Defender: Ικανό για όλα (video)

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Land Rover Defender: Ικανό για όλα (video)

Jaguar Land Rover

Land Rover Defender: Ικανό για όλα (video)

Jaguar Land Rover

Πριν μας αποχαιρετήσει το 2019, η Land Rover πραγματοποίησε μία από τις σημαντικότερες πρεμιέρες των τελευταίων ετών: αυτής της νέας γενιάς του Defender!

Advertisement
Advertisement

Το εμβληματικό μοντέλο της βρετανικής μάρκας είναι ένας πραγματικός, εκτός δρόμου μονομάχου. Και ακριβώς λόγω της κληρονομίας που έχει αυτό το όνομα, η Land Rover δημιούργησε μερικά πραγματικά επικά videos με πρωταγωνιστή το νέο της μοντέλο.

Το νέο Defender λοιπόν πάει παντού, ακόμα και στα πιο αφιλόξενα εδάφη, ακόμα και τα πιο εχθρικά για οχήματα περιβάλλοντα, πράγμα που αποδεικνύεται στο πληθωρικό video 282 δευτερολέπτων που ακολουθεί και το δείχνει να κινείται εκεί που δεν υπάρχει δρόμος.

Με αρωγό τη μόνιμη τετρακίνηση με το σύστημα Configureable Terrain Response (με λειτουργία Wade) που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε όχημα παραγωγής και επιτρέπει την επιλογή των ρυθμίσεων που θέλει ο οδηγός για όλα τα συστήματα του Defender.

Advertisement
Advertisement

Το πίσω διαφορικό Active Locking που το κάνουν να νιώθει «εντός έδρας» ακόμα και στις πιο δύσβατες διαδρομές αλλά και τo σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ώστε να διαχειρίζεστε με μαεστρία όποια πρόκληση κι αν βρεθεί στο διάβα σας.

Το Clear Side Grand View που με την έξυπνη τοποθέτηση καμερών σας επιτρέπει να έχετε «μάτια» μπροστά και κάτω από το όχημα ώστε να μπορείτε να αποφύγετε αθέατα εμπόδια

Advertisement

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει Twin-speed transfer box με σύστημα επιλογής τετρακίνησης ανάλογα με το έδαφος (Terrain Response). Τις πολλές επιλογές στον τομέα της ανάρτησης αφού η έκδοση 90 έχει αμορτισέρ / ελατήρια, η 110 Air suspension και οι κορυφαίες εκδόσεις του 110 την ανάρτηση Adaptive Dynamic.

Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα συστήματα που διαθέτει το Defender και του επιτρέπουν να είναι ικανό, πραγματικά για… όλα. Δείτε τα όλα, στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί…

Advertisement