Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Dacia στο πνεύμα της περιπέτειας

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Dacia στο πνεύμα της περιπέτειας

ΝΕΑ

H Dacia στο πνεύμα της περιπέτειας

ΝΕΑ

Η ρουμανική φίρμα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες της να πάνε σε κάμπινγκ, λανσάροντας μια σειρά αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Η Dacia έχει αναπτύξει αξεσουάρ για τα Duster, Sandero, Sandero Stepway και το ολοκαίνουργιο Jogger.

Αυτά που προσφέρονται για το Jogger είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και περιλαμβάνουν ένα πακέτο ύπνου αποτελούμενο από ένα πτυσσόμενο στρώμα, που «κάθεται» πάνω από τα καθίσματα της δεύτερης σειράς μόλις αναδιπλωθούν. Το Complementing the Sleep Pack είναι ένα σετ περσίδων συσκότισης και για τα 8 παράθυρα που βρίσκονται στο Jogger, μετατρέποντάς το σε ένα ωραίο μέρος για ύπνο. Το InNature Sleep Pack+, συμπεριλαμβανομένων των 3-in-box, των περσίδων και μιας τσάντας αποθήκευσης καθισμάτων, επιβαρύνει σε ορισμένβες ευρωπαϊκές αγορές τους πελάτες της Dacia, κατά περίπου 2.500 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες Dacia Jogger που επιθυμούν (με μεγαλύτερη επιβάρυνση) μια ακόμα καλύτερη εμπειρία κατασκήνωσης, μπορούν να επιλέξουν το InNature Sleep Pack Ultimate. Προσθέτει μια μεγάλη σκηνή πίσω πόρτας που μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα και προσαρμόζεται όμορφα στην πίσω πόρτα και προσθέτει μεγάλους χώρους ύπνου και καθιστικού.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το Dacia Duster , μπορεί να εξοπλιστεί με πακέτο εκτός δρόμου, premium πλαϊνά σκαλοπάτια, προσαρμόσιμες αυτοκόλλητες ετικέτες και σχάρα ποδηλάτου. Ομοίως, όσοι έχουν ένα Sandero ή ένα Sandero Stepway μπορούν να επιλέξουν μπάρες οροφής, υψηλής ποιότητας πατάκια κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επέλαση: Η MG ξεπέρασε την Tesla!
Η Toyota σώζει το χειροκίνητο κιβώτιο!
Δοκιμή: Peugeot 408 Plug-in Hybrid 225 PS