Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το motorhome της Force India πωλείται στο eBay

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το motorhome της Force India πωλείται στο eBay

FORMULA 1

Το motorhome της Force India πωλείται στο eBay

FORMULA 1

Η ομάδα της Force India χρησιμοποιούσε το motorhome από το 2010 στα αγωνιστικά σαββατοκύριακα της F1 και τώρα είναι διαθέσιμο να το αγοράσει κάποιους που έχει να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό.

Advertisement
Advertisement

Είτε για σπίτι, είτε για αντίστοιχη χρήση φιλοξενίας προσκεκλημένων, το motorhome αυτό είναι σε υπαίθριο πάρκινγκ στη Γερμανία και περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη.

Είναι ακόμα με στα χρώματα της Force India που μέχρι το 2020 είχε βασικό το ροζ, τόσο στο motorhome, όσο και στο μονοθέσιο. Το συγκεκριμένο motorhome, χρησιμοποιήθηκε στα αγωνιστικά σαββατοκύριακα της F1 από το 2010 και μετά και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία, φαίνεται πως είναι πλήρες και έχει υποστεί πολύ καλή συντήρηση μέχρι στιγμής.

Στο ισόγειο, δεξιά από την είσοδο, υπάρχει ένα μπαρ με δύο οθόνες τηλεόρασης να «κρέμονται» από πάνω, ενώ υπάρχουν και τουαλέτες πίσω από το μπαρ και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στην αριστερή μεριά. Στον επάνω όροφο, ήταν οι χώροι για τα μέλη της ομάδας. Μηχανικοί, οδηγοί και λοιπά στελέχη της ομάδας, μπορούσαν να αποσυρθούν επάνω για να χαλαρώσουν.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο πάνω, υπάρχει ένα αίθριο με βεράντα, όπου μπορούσαν να κάτσουν εκεί vip επισκέπτες για να βλέπουν το θέαμα αφ’ υψηλού. Το πρώην κατάλυμα της ομάδας (που σήμερα στη θέση της είναι εκείνη της Aston Martin) μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί σε έντεκα ώρες με τη βοήθεια ενός γερανού και τεσσάρων ατόμων.

Το κόστος για την πώληση του motorhome, με όλα του τα παρελκόμενα που σημαίνει πως συμπεριλαμβάνονται και τα τρέηλερ που χρειάζονται για να μεταφέρονται τα τμήματά του, είναι 500.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να πούμε αν είναι λίγα ή πολλά, πάντως είναι μια πρόταση αγοράς που ενδεχομένως να αφορούσε από μια νέα αγωνιστική ομάδα, έως και κάποιον που αναζητά κάτι τέτοιο για εξοχικό σπίτι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο το πόσα αυτοκίνητα πολυτελείας κατασκεύασε η Mercedes σε ένα μέρος
Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη
Ποιοί κυριαρχούν στα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά;

Advertisement