Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Lancia Ypsilon ανανεώνεται

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Lancia Ypsilon ανανεώνεται

ΝΕΑ

To Lancia Ypsilon ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η ιστορική φίρμα της Lancia φαίνεται να προχωρά στην δημιουργία της νέας γενιάς του supermini μοντέλου της Ypsilon.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η εμπορική του πορεία να μην ήταν η αναμενόμενη, τουλάχιστον για τις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, εκτός της ιταλικής, αλλά η Lancia έχει πεισμώσει και θέλει διακαώς να συνεχίσει να υφίσταται, με εκπρόσωπο το Ypsilon.

Και ενώ το όνομά του, βασισμένο στο ελληνικό αλφάβητο, δείχνει κάτι το εκλεπτυσμένο, το ίδιο το μοντέλο δυστυχώς δεν έχει τις ανάλογες περγαμηνές. Πλέον, μπορεί να μην προκαλεί έκπληξη ότι το εννέα ετών ιταλικό αυτοκίνητο αποδείχθηκε λίγο για τις απαιτήσεις του κόσμου, καθώς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, τόσο μηχανολογικά, όσο και αισθητικά.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η συγκεκριμένη έκδοση δεν φαίνεται να διαφοροποιείται σημαντικά από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Μοναδική εξαίρεση είναι το εμπρός μέρος, όπου αναμένεται να αλλάξει η εμπρός μάσκα, με νέας σχεδίασης γρίλια. Η συγκεκριμένη έκδοση θα συνεχίσει να βασίζεται το πάτωμα του Fiat 500, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος κινητήρας θα την εφοδιάζει.

Να αναφέρουμε τέλος, ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του Ypsilon που κυκλοφορεί στην Ιταλία είναι αυτή με το υβριδικό σύνολο του 1,0 λίτρου, το οποίο αποδίδει 70 ίππους, όμοιο με αυτό των μοντέλων της FCA (Fiat 500 και Panda).

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πήγε να πουλήσει το ΙΧ του και ανακάλυψε ότι χρωστά Τέλη Κυκλοφορίας!

Δωρεάν η διαγραφή των κατεστραμμένων ΙΧ της Εύβοιας

Advertisement

Σοκ! Η ΕΕ θέλει μείωση εκπομπών 55% έως το 2030