Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Kia Spοrtage γίνεται 30!

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Kia Spοrtage γίνεται 30!

ΝΕΑ

Το Kia Spοrtage γίνεται 30!

ΝΕΑ

Η Kia γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειο του δημοφιλούς Sportage με μια ειδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Αδιαμφισβήτητα το Kia Sportage ήταν και είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της κορεατικής μάρκας. Από την πρώτη γενιά του πίσω στο 1993 το SUV κέρδισε το κοινό με την ανθεκτικότητα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του γράφοντας μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Kia.

Πλέον, το Sportage έχει φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο που ψηφίζεται αυτοκίνητο της χρονιάς έχοντας κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας, σύγχρονους κινητήρες και πολυτελές εσωτερικό που το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Για να τιμήσει τα 30 χρόνια παρουσίας του Sportage στην αγορά, η Kia αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση που την παρουσίασε στην Κορέα. Το Sportage 30th Edition είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα, με μαύρες ζάντες και ράγες οροφής που του δίνουν μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε έναν συνδυασμό δύο χρωμάτων, μαύρου και πράσινου με τα καθίσματα να έχουν επένδυση από δέρμα. Η πιο χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι στο λογότυπο 30th που έχει προστεθεί στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Το μοντέλο προσφέρεται ήδη στην αγορά της Κορέας και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Advertisement

Δείτε την ιστορία του Kia Sportage.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Kia Sportage 1.6T 150 PS 6MT 2WD
Kia Sportage 265 PS 4WD PHEV: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου
Τα μελλοντικά ηλεκτρικά της Kia