Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Jeep Avenger 4×4 Concept αποκαλύφθηκε στο Παρίσι

Ελλάδα 3:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Jeep Avenger 4×4 Concept αποκαλύφθηκε στο Παρίσι

ΝΕΑ

Το Jeep Avenger 4×4 Concept αποκαλύφθηκε στο Παρίσι

ΝΕΑ

Μετά το Avenger η Jeep παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το πρωτότυπο Jeep Avenger 4×4 Concept.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη πρεμιέρα του Jeep Avenger στη γαλλική πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πρωτότυπου 4×4 Concept, για το οποίο χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Christian Meunier, CEO της Jeep: «To Avenger σχεδιάστηκε εξαρχής ως ένα αυθεντικό Jeep, με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση 4×2 να προσφέρει ήδη τις εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης σε κάθε διαδρομή που χαρακτηρίζουν τη μάρκα. Όμως δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε το αποτέλεσμα εφαρμογής ενός αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος 4×4 σε ένα τόσο συμπαγές όχημα με δυνατή προσωπικότητα».

Το Avenger 4×4 Concept λοιπόν συνδυάζει το στιλ, τις δυνατότητες και την καινοτομία σε μια συμπαγή πλατφόρμα, δίνοντας το ξεκάθαρο στίγμα του νέου μέλους που θα ενταχθεί στο προσεχές μέλλον στη γκάμα των μοντέλων 4xe της Jeep.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά το 4×4 Concept φέρει μια σειρά off-road χαρακτηριστικών, όπως οι γάντζοι πρόσδεσης, τα φαρδύτερα φτερά και τα ελαστικά με χωμάτινο προσανατολισμό. Τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται με ακόμα καλύτερη γωνία προσέγγισης (21 αντί 20 μοίρες), γωνίες ράμπας και διαφυγής 20 και 34 μοιρών αντίστοιχα και απόσταση από το έδαφος που υπερβαίνει τα 200 χιλιοστά.

Στο εμπρός μέρος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία για το αμάξωμα, αλλά και επιπλέον προβολείς. Το καπό έχει δεχθεί ειδική επίστρωση ώστε να εμποδίζει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ προστατευτικό φιλμ προστατεύει σχεδόν το σύνολο του αμαξώματος.

Παράλληλα με το Jeep Avenger 4×4 Concept παρουσιάζεται και ένα νέο, πρωτότυπο σύστημα πρόσδεσης φορτίου στην οροφή, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πρακτικό και ανθεκτικό.

Advertisement

Το πρωτότυπο αντιπροσωπεύει την έκφραση των παραδοσιακών δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, προσφέροντας ένα συνδυασμό όπου ο αγοραστής επωφελείται από ακόμα καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, ακόμα περισσότερη ελευθερία και περισσότερη διασκέδαση και όλα αυτά οδηγώντας σχεδόν σε απόλυτη ησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Eπίσημη πρεμιέρα του νέου, μικρού Jeep Avenger στο Παρίσι
Jeep Recon: Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Wrangler
Ποια είναι τα μικρότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έρχονται;

Advertisement