Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ιπτάμενο Ford F150 Raptor (video)

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ιπτάμενο Ford F150 Raptor (video)

ΝΕΑ

Το ιπτάμενο Ford F150 Raptor (video)

ΝΕΑ

Οι εκδόσεις Raptor των pick-up της Ford είναι γνωστές για τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα και τις εξαιρετικές ικανότητες και το συγκεκριμένο F-150 Raptor αποτελεί ζωντανή απόδειξη.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα οι χαμηλές πτήσεις δεν είναι κάτι το οποίο είχαν στο μυαλό τους οι μηχανικοί της Ford όταν εξέλισσαν το F-150 Raptor όμως εν τέλει οι προδιαγραφές με τις οποίες εφοδιάστηκε το μεγάλο pick-up δεν του χαρίζουν μόνο εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου αλλά όπως φαίνεται το καθιστούν ικανό να ίπταται και πάνω από αυτό.

Στο video που ακολουθεί ο ιδιοκτήτης του F-150 Raptor επιχειρεί ένα αρκετά επικίνδυνο εγχείρημα το οποίο αφορά την υπερπήδηση επάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα Hammer H1 χωρίς να γνωρίζει φυσικά τις συνέπειες που θα έχει για το αυτοκίνητο η βίαιη προσγείωση μετά το άλμα.

Ford Raptor Jump

Advertisement
Advertisement

Το video ξεκινά με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα προκειμένου να επιχειρήσει το άλμα για το οποίο χρησιμοποιεί και μια ειδικά διαμορφωμένη για την περίπτωση ράμπα. Το εγχείρημα καλύπτεται από πολλές κάμερες δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα της ευκολίας με την οποία το Raptor περνά πάνω από το Hammer και προσγειώνεται στο έδαφος χωρίς να υποστεί καμία ζημιά. Μάλιστα το εγχείρημα δεν πραγματοποιείται μόνο μια αλλά δύο φορές με την ίδια επιτυχημένη κατάληξη. Στο τέλος του video ο οδηγός δεν παραλείπει να οδηγήσει το Raptor και στον αυτοκινητόδρομο προκειμένου να δείξει πως το αυτοκίνητο παραμένει στην ίδια ακριβώς λειτουργική κατάσταση με αυτή που ήταν και πριν το άλμα.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA

Advertisement

Το ηλεκτρικό Ford F-150 θα γίνει best seller

 

 

Advertisement