Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

ΝΕΑ

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

ΝΕΑ

Το pick-up μοντέλο της Ford, το πληθωρικό Ranger, δέχεται τις περιποιήσεις της Carlex Design, με το αποτέλεσμα να εκπλήσσει θετικά.

Advertisement
Advertisement

Ο Πολωνός βελτιωτής, γνωστός από τις επιτυχημένες αισθητικές της μεταμορφώσεις, παίρνει τώρα ως βάση το Ford Ranger, δίνοντάς του αυτό που του έλειπε, δηλαδή μία πιο δυναμική εμφάνιση, τόσο εξωτερικά, όσο και μέσα στην καμπίνα.

Κοιτώντας πιο προσεκτικά το νέο δημιούργημα της Carlex Design δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό από το «εργοστασιακό» μοντέλο και γιατί όχι και από το Raptor. Πιο συγκεκριμένα, εμπρός ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας, η διαφορετική μάσκα που περιλαμβάνει το λογότυπο του βελτιωτή, ενώ οι πιο φαρδιοί θόλοι, οι ποδιές, τα σκαλοπάτια και οι μπάρες ενισχύουν ακόμα περισσότερο το περιπετειώδες στυλ του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, χάρη στην τοποθέτηση νέας ανάρτησης, έχει αυξηθεί κατά 30 χλστ. η απόσταση από το έδαφος, υπάρχει μπάρα φώτων στην οροφή, ενώ δεν λείπει η σχάρα ποδηλάτων StyleRack. Στα παραπάνω προσθέστε τις 18 ιντσών ζάντες που είναι τοποθετημένες σε ελαστικά εκτός δρόμου της BF Goodrich και τον ευμεγέθη κοτσαδόρο. Τέλος, αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να είναι επενδυμένα με αλκαντάρα, ενώ δεν λείπουν και οι ασημί λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την Carlex Design το κόστος για την παραπάνω μετατροπή ξεκινά από τις 6.495 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Online τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!

Advertisement

Ελλάδα: Εμφανίστηκαν και οι αυτοκινούμενοι… οίκοι ανοχής

«Όχι» από την ΕΕ για αναβολή στα νέα αυστηρά πρότυπα diesel

 

Advertisement