Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο υπερπολυτελές Toyota Land Cruiser από τη Ρωσία

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο υπερπολυτελές Toyota Land Cruiser από τη Ρωσία

ΝΕΑ

Tο υπερπολυτελές Toyota Land Cruiser από τη Ρωσία

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Toyota στη Ρωσία μπορούν πλέον να αποκτήσουν μια από τις πιο πλούσιες εκφράσεις του Land Cruiser χάρη σε ένα πακέτο αναβάθμισης από την εταιρία AutoLife

Advertisement
Advertisement

Οι Ρώσοι είναι γνωστοί για την αδυναμία τους στα πολυτελή και πολλές φορές εκκεντρικά αυτοκίνητα. Η αγορά τους είναι μάλιστα μια από τις καλύτερες στον κόσμο για το μεγάλο Toyota Land Cruiser 200. Κάθε άλλο παρά περίεργο λοιπόν είναι το γεγονός πως ο ρώσικος βελτιωτικός οίκος AutoLife παρουσίασε μια έκδοση του Land Cruiser που εκτοξεύει κάθε έννοια πολυτέλειας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή στην βελτίωση της εξωτερικής όψης ώστε η αρκετά τετράγωνη εικόνα του ογκώδους τζιπ να γίνει πιο ελκυστική. Έτσι η αναβάθμιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα body kit το οποίο αυξάνει κατά 100 χιλιοστά το πλάτος χάρη σε προσθήκες στους θόλους προσθέτοντας επιπλέον νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, μάσκα και φυσικά μεγαλύτερους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο η πιο εντυπωσιακή αλλαγή αφορά το εσωτερικό το οποίο είναι πλέον ντυμένο με ακριβό δέρμα σε μπλε και κόκκινη απόχρωση. Ο διάκοσμος έχει αναβαθμιστεί με προσθήκες ξύλου και αλουμινίου ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά η ηχομόνωση και ταυτόχρονα ο χώρος για τους πίσω επιβάτες έχει αποκτήσει μια ακόμα πιο ιδιαίτερη αίσθηση καθώς τα κανονικά καθίσματα έχουν αντικατασταθεί με αυτά από την Σειρά 7 της BMW.