Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά η γκάμα ηλεκτρικών Honda e:N

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά η γκάμα ηλεκτρικών Honda e:N

ΝΕΑ

Στα σκαριά η γκάμα ηλεκτρικών Honda e:N

ΝΕΑ

Με πολύ ενδιαφέρον βλέπουμε τη Honda να ετοιμάζει μια ολόκληρη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην οποία περιλαμβάνονται τόσο ένα SUV όσο και ένα σπορ coupe.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα νέο πλάνο για ηλεκτρική γκάμα από τη Honda που σε συνεργασία με την GAC για το SUV, θα περιλαμβάνει πέντε οχήματα e:N. Μέσα στα επόμενο πέντε χρόνια θα δούμε τα μοντέλα που θα παράγουν οι εταιρείες μαζί.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το e:N SUV και το Coupe Concept παραμένουν ελάχιστες αλλά η αιχμηρή σχεδίαση με τις έντονες γωνίες, έχει σκοπό να ειδοποιεί τους περαστικούς για το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του οχήματος από απόσταση.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες του συστήματος κίνησης εξακολουθούν και μένουν ασαφείς αλλά ξέρουμε πως τα δύο πρώτα μοντέλα της σειράς e:N, το e:NS1 και το e:NP1, έχουν αυτονομία μεγαλύτερη από 500 χιλιόμετρα στον κινεζικό κύκλο δοκιμών. Επίσης, ο χρόνος για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, θα είναι μικρότερος των 8,0 δευτερολέπτων.

Η Honda είπε τον Οκτώβριο ότι είχε εξελίξει μια νέα «αρχιτεκτονική e:N» αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σειρά οχημάτων και οι μπαταρίες θα παρέχονται από την CATL. Υπόσχεται ότι θα είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση, ενώ θα ενσωματώνουν επίσης την τελευταία τεχνολογία Honda SENSING, καθώς και τα Honda CONNECT και Digital Cockpit.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο αυτόνομος εργάτης της Honda (+video)
H Κινέζα… Ken Block με βελτιωμένο Honda Civic(video)
Το Honda S2000 του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικό