Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το Honda S2000 του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικό

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda S2000 του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικό

Mobility

Το Honda S2000 του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικό

Mobility

Η φαντασία και η δημιουργικότητα ενός ψηφιακού καλλιτέχνη είχε αποτέλεσμα την δημιουργία ενός φουτουριστικού ηλεκτρικού Honda S2000.

Advertisement
Advertisement

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους της αυτοκίνησης το roadster μοντέλο της Honda, το εικονικό S2000, θα αποτελεί πάντα ένα σημείο αναφοράς, σε τομείς όπως η οδηγική απόλαυση, οι εξαιρετικές επιδόσεις και η άριστη οδική συμπεριφορά.

Πάραυτα, το S2000 σταμάτησε την παραγωγή του το 2009, ενώ έκτοτε αρκετά συχνά έχουν δημοσιευθεί ειδήσεις που αφορούν το πότε και εάν η Honda θα παρουσιάσει έναν πιθανό αντικαταστάτη. Οι πιο έγκυρες από αυτές αναφέρουν ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής ετοιμάζει τον διάδοχο μέσα στο 2024, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

Δράττοντας της ευκαιρίας, ο render καλλιτέχνης Rain Prisk αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή πάνω στο εν λόγω μοντέλο. Καταρχήν να αναφέρουμε ότι στο υποτιθέμενο νέο Honda S2000 ο Εσθονός σχεδιαστής, για να δημιουργήσει το ομολογουμένως εντυπωσιακό αμάξωμα, έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία τόσο από την Porsche 911 Speedster, όπως την χαρακτηριστική σχεδίαση «double bubble», όσο και από το τετράθυρο Civic, κυρίως στο εμπρός μέρος.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του roadster μοντέλου είναι η εκτενής χρήση carbon σε εξωτερικά τμήματα του αμαξώματος, όπως στο εμπρός σπόιλερ και στα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ ξεχωριστές είναι και οι μαύρης απόχρωσης πολυάκτινες ζάντες. Φυσικά, το συγκεκριμένο S2000 διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ και χρησιμοποιεί μία εξελιγμένη πλατφόρμα του μικρού Honda e. Προς το παρόν, όλα τα παραπάνω παραμένουν θεωρητικά, τουλάχιστον μέχρι η Honda να ανακοινώσει κάτι και επίσημα.

Advertisement

Πηγή: Rain Prisk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρομποτική βοήθεια από την Honda
Θα μπορούσε το Honda NSX να γίνει SUV;
Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο Honda NSX

Advertisement