Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ιδανικό σπίτι για να ζει κανείς με τα αυτοκίνητά του

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ιδανικό σπίτι για να ζει κανείς με τα αυτοκίνητά του

ΝΕΑ

Το ιδανικό σπίτι για να ζει κανείς με τα αυτοκίνητά του

ΝΕΑ

Πρέπει να είσαι υπεράνετος οικονομικά, να έχεις τρέλα με τα αυτοκίνητά σου και να είσαι διατεθειμένος να τα παρκάρεις δίπλα σε μία τζαμαρία.

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι είναι τόσο λάτρεις των τεσσάρων τροχών και όσων πρεσβεύει η αυτοκίνηση που θα τα έβαζαν ακόμα και μέσα στο… σπίτι τους. Ένα παρεμφερές κόνσεπτ φέρνει στη «ζωή» τώρα η Iowa Home που πουλάει μία βίλα με αυτό το χαρακτηριστικό.

Δεν πρόκειται φυσικά να είναι φθηνή, αλλά όχι και ανέγγιχτη οικονομικά για κάποιον που ζει πολύ καλά. Συγκεκριμένα, η τιμή του σπιτιού στην ιστοσελίδα Zillow της Iowa Home ανέρχεται στις 500.000 δολάρια.

Φανταστείτε ότι με αυτήν την τιμή αποκτάτε μία βίλα η οποία θα σας επιτρέπει να μπαίνετε στο χολ και να αντικρίζετε τα πολύτιμα αποκτήματά σας… face to face. Σαν να μην τα αποχωρίζεστε ούτε όταν κυκλοφορείτε ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν για παράδειγμα, παρατηρούνται στο γκαράζ, που το χωρίζει μία τζαμαρία από το χολ, μία ροζ Rolls-Royce Ghost και μία μαύρη/κόκκινη Lamborghini Urus.

Ίσως τα αυτοκίνητα είναι και μία… νύξη στην κατηγορία ανθρώπων που θα προχωρήσουν σε αυτήν την αγορά.

Advertisement

Ειδικοί στα σπίτια δεν είμαστε, ούτε πολιτικοί μηχανικοί, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως η κομψότητα, οι πολυτέλειες και τα ποιοτικά υλικά δεν έχουν λείψει στην εσωτερική κατασκευή της συγκεκριμένης βίλας.

Advertisement

Κοιτώντας κι άλλες φωτογραφίες, παρατηρούμε πως το γκαράζ πιθανότατα χωράει μέχρι τρία αυτοκίνητα, αναλόγως πάντα τις διαστάσεις του καθενός.

Επομένως, οι επίδοξοι αγοραστές ας μην αγχώνονται. Ας επιλέξουν τα τρία αγαπημένα τους αυτοκίνητα και ας τα έχουν να τα… θαυμάζουν από τον καναπέ και τους κοινόχρηστους χώρους της νέας τους βίλας.

Advertisement

Μόνο να μην ξεχνάνε να καθαρίζουν το εμφανές από την τζαμαρία γκαράζ, γιατί… θα βλέπουν και οι επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ηλεκτρικά Volkswagen θα δίνουν ρεύμα και στο σπίτι σας
Rolls-Royce Ghost: Η σημασία στην λεπτομέρεια (+video)
Το ηλεκτρικό MG4 μπορεί να δώσει ρεύμα στο σπίτι